Prvi dječiji album Nine Petković: "Priče sa tavana"

U sklopu promocije održana je predstava za djecu Veseli Indijanci“ beogradskog "Teatra na Savi"
98 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2013. 14:21h

Nina Petković predstavila je svoj prvi dječiji album „Priče sa tavana“ na Ljetnjoj pozornici u Tivtu pred velikim brojem mališana, koji su na poklon dobili CD.

Najmlađi, kao najvjernija publika, sa nestrpljenjem je stajala u red da dobije CD sa Nininim potpisom, a popularna pjevačica je sa osmijehom na licu dijelila autograme i pjevala pjesme sa dječjeg albuma. Na sceni sa njom su se djeca družila tražeći da im Nina otpjeva pjesme " Đubretar", "Vaspitačica", "Biciklo" što je Nina rado prihvatila.

"Zaista je lijepo bilo nastupati sa najmlađima. Nijesu zalud rekli ljudi da su oni najiskrenija publika. Kada su počeli da pjevaju u glas sa mnom pjesme sa labuma,vidjela sam da rad na ovom projektu nije bio uzaludan. Moja ekipa na čelu sa Bojanom Momčilovićem i Zoranom Radonjićem, dali smo sve od sebe, da ovaj CD bude drugačiji od ostalih dječjih, pa smo vidjeli da smo u toj zamisli i uspjeli. Djeca pjevuše sve pjesme i to je naš najveći uspjeh ", kaže Nina.

Ona dodaje da je ovaj projekat rađen za potrebe za potrebe jedne serije o slovima koja je emitovana na Televiziji u Srbiji.

"Ovaj projekat je zamišljen da doprinese muzičkoj edukaciji djece u uzrastu od tri do sedam godina. Morala sam da karakirati glas na nekim pjesmama i prilagoditi ga djeci. Bojan Momčilović i Zoran Radonjić su snimili muziku i aranžman na tekstove Miloša Miloševića Šike, a ja sam te numere snimila. Mi smo dobili prava da izdamo audio verziju i ponosni smo na ovaj projekat", ističe Nina.

Prema njenim riječima tokom promocije nije nedostajalo smijeha, a djeci je obećala da će uskoro biti objavljen i drugi tiraž.

"Jedan dio od prodaje tiraža biće donira za liječenje oboljele djece kojima je potrebna finansijska pomoć. Od septembra će takođe biti započeta akcija posjeta svim vrtićima, uz saradnju sa ostalim gdje će se poklanjati album 'Priče sa tavana'", kaže Nina.

U sklopu promocije održana je predstava za djecu Veseli Indijanci“ beogradskog "Teatra na Savi".

Galerija

Bonus video: