šetalište

Bar: Otvoreno sedmo "Ljeto sa zvijezdama"

Koreografija na bini je bila u skladu sa reputacijom benda, sve u svemu, „Kolonija“ je isijala toliko energije da nikog nije ostavila ravnodušnim
1 komentar(a)
Barska marina, Foto: Arhiva Vijesti
Barska marina, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.07.2013. 12:12h

Na otvaranju sedmog izdanja „Ljeta sa zvijezdama“, serije besplatnih koncerata Turističke organizacije Bar, hrvatski bend „Kolonija“ napravio je u petak veče haos na šetalištu kralja Nikole.

Ira i drugovi su puna dva sata svojim karakterističnim ritmom bombardovali više hiljada oduševljenih posjetilaca, reakcija navijača uslijedila je još od uvodne „Oduzimaš mi dah“.

Već u petnaestom minutu nastupa upaljena je i navijačka baklja u kopu ispred bine, po šetalištu su igrali i stari i mladi, a bend iz Vinkovaca, praćen sjajnim plesačicama, nije posustajao do kraja energičnog nastupa.

„Meni treba ljubav“, „Tvrđava“ , „Mirno more“, „Svijet voli pobjednike“, „Dok ljuljaju se kreveti“, „Jača sam nego ikad“, „1001 noć“... ređali su se kao na pokretnoj traci, bez pauze.

Interesantan detalj je izostanak iz seta dva velika hita - „Vatra i led“ i „Sve oko mene je grijeh“, no, to nikom enije zasmetalo u vreloj ljetnjoj žurci kakve su Barani i njihovi sezonski gosti, očigledno je, više nego željni.

Koreografija na bini je bila u skladu sa reputacijom benda, sve u svemu, „Kolonija“ je isijala toliko energije da nikog nije ostavila ravnodušnim.

Šetalište je bilozakrčeno kao nikad prije ovog ljeta, zahvaljujući i potezu uprave AD Marina koja je podigla rampu na svom parkingu, a velikoj posjećenosti doprinijeli su i 42 štanda u pratećem programu koncerta na kojima su svoje proizvode predstavili 15 vinara iz udruženja „Crmnički vranac“ i Crmnica“, 14 barskih maslinara, pet medara udruženja „Matica“ sa Virpazara i „Pčela“ iz Bara, te osam izlagača barskih unikatnih suvenira.