Nastup u Golubovcima

Uz S.A.R.S. na platou ispred KIC-a “Zeta” uživali i stari i mladi

Za razliku od koncerata koji su se do sada dešavali u KIC-u Zeta, ovaj je u startu uspio da okupi mnogo više publike
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.07.2013. 23:08h

Beogradska grupa S.A.R.S. nastupila je na platou ispred KIC-a “Zeta” u Golubovcima. Druženje sa fanovima poznati bend imao je u okviru manifestacije Podgoričko kulturno ljeto.

Za razliku od koncerata koji su se do sada dešavali u KIC-u Zeta, ovaj je u startu uspio da okupi mnogo više publike. Uz hitove "Mir i ljubav", "Ana", "Ustaj brate", "Buđav lebac", "To rade", “Perspektiva” i mnoge druge, uživali su i stari i mladi.

Sa aktuelnog albuma “Kuća časti” u Zeti članovi su otpjevali više pjesama, pa su pored numera “Lutka” i “Mir u svetu” koje su već odavno na njihovom repertoaru, izveli i “Ti,ti ti” i “Zimski san”.

Za razliku od prethodnih koncerata u Podgorici kada su se pauze između pjesama koristile isključivo kako bi publika pjevala refrene omiljenih pjesama, u nadi da će im članovi benda uslišiti molbu, pauze na koncertu korišćene su da bi se uzvikivale parole “Ubij pe*ere”.

Kako ništa slično tome nemaju na repertoaru, ovaj zahtjev publike članovi grupe SARS su profesionalno iskulirali i program nastavili pjevajući o ljubavi, politici, aktuelnoj ekonomskoj krizi...

Galerija