Bend "Osvajači" 9. avgusta na Cetinju

Poznati sastav koji je osnovan '90-ih, prvi put će nastupiti u crnogorskoj prijestonici, a njihov koncert počeće po završetku takmičarskog dijela
55 pregleda 2 komentar(a)
Osvajači, Foto: Facebook
Osvajači, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.07.2013. 07:06h

Prve večeri “Royal Music Festa”, koji će se održati na Cetinju od 9. do 11. avgusta, u okviru revijalnog dijela, nastupiće kragujevački bend “Osvajači”.

Poznati sastav koji je osnovan '90-ih, prvi put će nastupiti u crnogorskoj prijestonici, a njihov koncert počeće po završetku takmičarskog dijela.

"Oni će publiku podsjetiti na numere sa njihova prva dva albuma “Krv i led” i “Sam”. Na pomenutim albumima “Osvajači” su se predstavili glam metal zvukom, a najveći uspjeh doživjele su njihove pjesme “Tiha noć”, “S kim čekaš dan”, “Možda nebo zna”, “Duša kad izneveri”...", kazao je u saopštenju direktor festivala Dragan Bulajić.

Drugi po redu “Royal Music Fest” u okviru takmičarskog dijela, ugostiće bendova iz regiona čiji će spisak uskoro biti objavljen.

Prve dvije večeri osmišljene su kao polufinala, tokom kojeg će takmičari dobiti po 20 minuta za predstavljanje, a s obzirom na to da je festival ove godine posvećen crnogorskom kantautoru Miladinu Šobiću, svi bendovi će imati zadatak da izvedu jednu njegovu pjesmu.

Najboljih šest bendova sviraće u finalu, posljednje večeri kada će se i boriti za nagradu u iznosu od tri hiljade eura. Nakon takmičarskih segmenata, svake noći biće upriličen revijalni koncert, pa će tako 10. avgusta nastupiti “Van Gog”, dok će festival zatvoriti “Zabranjeno pušenje”.

Program će počinjati u 20 sati, a ulaz na Ljetnju scenu je slobodan.

Bonus video: