Veselo uz Prljavo kazalište i Ninu Žižić

Već tradicionalno TO Budva povodom svoga rođendana organizuje velike muzičke spektakle
100 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2013. 07:37h

Velikim muzičko zabavnim spektaklom, Turistička organizacija Budva proslavila je 13. jul, Dan državnosti, a ujedno i svoj rođendan uz zvuke hitova iz '80-tih kultnog hrvatskog rok benda. Članovi sastava „Prljavo kazalište“, koji su sinoć nastupili pred više hiljada posjetilaca okupljenih na trgu ispred starogradskih bedema, još jednom su potvrdili da su jedna od najvećih rok bendova regiona.

Već tradicionalno Turistička organizacija povodom svoga rođendana organizuje velike muzičke spektakle. Direktorka TO Budve Jelena Rađenović, na gala koktelu koji je prethodio muzičkom programu, još jednom se osvrnula na uspješnih devet godina postojanje ove najjače lokalne turističke organizacije.

Nina Žižić, Foto: Luka Zeković

Program je započeo modnom revijom autentične crnogorske nošnje, visoke umjetničke vrijednosti “Ethno Couture”, koju potpisuje beogradska agencije “Super star”, koja je upravo u saradnji sa TO Budva upriličala ovaj nesvakidašnji modni događaj. Nakon toga uslijedio je koncert crnogorske pop pjevačice Nine Žižić, koja je nastupila sa bendom “Crveno i crno” izvodeći kako svoje , tako i hitove stranih i regionalnih pop muzičkih zvijezda.

Nakon nje, uslijedili su “prljavci” pozdravivši publiku svojim velikim hitom “Sve je lako kada si mlad”. Nakon te, članovi hrvatskog sastava su posjetioce u Budvi posjetili i na njihove ostale pjesme među kojima su “Kao ja da poludiš”, “Pisma ljubavna”, “Možda dogodine”, "Kiše jesenje", “S vremena na vrijeme”.

Foto: Luka Zeković

Galerija

Bonus video: