The Bestbeat na KIC-u: Uživjeli se u uloge

Svoj performans počeli su sa pola sata zakašnjenja i to numerom “Please Please Me”. Zatim su uslijedile numere među kojima su i “I Want To Hold Your Hand”, “Money ” i mnoge druge
1 komentar(a)
The Bestbeat, Foto: Luka Zeković
The Bestbeat, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 12.07.2013. 16:26h

Članovi grupe “The Bestbeat” sinoć su na terasi KIC-a uspjeli da povedu veliki broj ljubitelja zvuka liverpulskog sastava “The Beatles” na magično putovanje kroz šezdesete i muziku najvećeg benda dvadesetog vijeka.

U kostimima poput onih koje su nekad nosili Bitlsi, Aleksandar Eraković kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić kao Džordž Harison i Vitomir Milićević kao Ringo Star uspjeli su da pripadnicima mlađe generacije dočaraju, a one starije podsjete na bend koji ne postoji već više od 40 godina.

Međutim, puna terasa KIC-a svjedoči o tome da su mnoge, čak i mlađe generacije, rasle uz njihove pjesme, pa su u jedan glas sa njima pjevali gotovo sve numere.

Svoj muzički performans počeli su sa pola sata zakašnjenja i to numerom “Please Please Me”. Zatim su uslijedile numere među kojima su i “I Want To Hold Your Hand”, “All My Loving ”, “Money ”, "You're Going To Lose That Girl" i mnoge druge, a dok su članovi The Bestbeata mahali glavom poput nekad Bitlsa, djevojke su kao 60-tih vrištale uz svaku numeru.

To da su se muzičari potpuno uživjeli u svoje uloge pokazali su i time što su se publici obraćali isključivo na engleskom jeziku.

Sinoćnjim koncertom bili su zadovoljni i organizatori i publika, a već sljedeći program u okviru Podgoričkog kulturnog ljeta biće koncert grupe “Perper ” sjutra veče.

Bonus video: