Snoop Dogg: Prva asocijacija na Exit su lijepe žene

Za njegovu pres konferenciju vladalo je ogromno interesovanje, a reper je uporedio ovaj koncert sa njegovim prošlim nastupom na Exitu 2007
3 komentar(a)
Snoop Dogg, Foto: Exit
Snoop Dogg, Foto: Exit
Ažurirano: 12.07.2013. 15:26h

Prvo što Snoop Doggu padne na pamet kada mu neko pomene Exit festival su lijepe žene. Okej, možda ne baš prvo, pošto mu je trebalo nekih pola minuta razmišljanja prije nego što je odgovorio na ovo pitanje na sinoćnjem presu nakon njegovog koncerta na glavnoj festivalskoj bini popularne novosadske manifestacije.

Za njegovu pres konferenciju vladalo je ogromno interesovanje, a reper je uporedio ovaj koncert sa njegovim prošlim nastupom na Exitu 2007.

"Ovog puta je bilo veoma uzbudljivo. Prošli put kad sam gostovao je takođe bilo sjajno, ali sad sam osjetio još više energije u publici, s obzirom da me dugo nije bilo. A i muzika koju trenutno stvaram me bolje reprezentuje, generalno se dobro provodim", kazao je on.

On je izjavio da obožava nastupe pred takvom publikom kakva je bila na njegovom koncertu sinoć, a opisao ju je kao mladu, divlju i slobodnu.

"Odakle god da si muzika je sjajno mjesto gdje možeš upoznati i povezati se sa mnogim ljudima i to je ono što volim kod ovog posla", dodao je on.

Reper je pričao i o svojoj reinkarnaciji iz Snoop Dogga u Snoop Liona.

"Još uvijek sam životinja, lav je kralj džungle, tako da - sve je dobro. Osjećam se dobro u ulozi Snoop Liona jer je to ono što treba da budem. I dalje pravim dobru muziku, ali sam postao pozitivniji, jer je moj život takav. Više ne živim gangsterskim životom", objasnio je on.

Snoop je objasnio i zašto njegove nove pjesme nisu više zastupljene na njegovim koncertima kazavši da je muzika Snoop Liona i dalje suviše svježa i nova pa je ne može previše forsirati , već ubacim svega par numera.

"Ali nakon određenog vremena sve će se naći na repertoaru i moći slobodno da dišu, sve će postati dio života moje publike kao i starije pjesme što su postale....", dodao je on.

Dosta pažnje izazvale su njegove šarene naočare a la Kanje Vest, pa ga je jedna novinarka pitala da li išta vidi kroz njih.

"Digni prste. To je jedan prst... Pet... Deset... Eto, vidim, i to u boji", odgovorio je on i izazvao

salve smijeha. Zatim ga je druga novinarka pitala da joj da dotične naočare što je on odbio objasnivši da "onda ne bi vidio ono što vidi".

Na pitanje koja mu je njegova omiljena pjesma kazao je da je to "Nothing But A G Thing" i otkrio da voli da sluša sve vrste muzike, te da njegov muzički izbor zavisi od raspoloženja. Kertis Mejfild, Marvin Gej, Kalvin Heris, Dejvid Geta, Skrillex, Diplo neki su od omiljenih mu izvođača koji su mu prvi pali na pamet.

On je udjelio i par savjeta mladim reperima koji žele da budu uspješni kao on.

"Neka nikad ne prestaju da stvaraju i snimaju spotove, objavljuju muziku. Danas ljudi vjeruju u ono što vide i čuju, a svako može besplatno da ponudi svoj rad putem Interneta. Ako se ljudima to svidi poslije možeš to i da naplatiš", kazao je on.

Bonus video: