Maximus: Serijal žurki za dobar provod

Od 14. jula počinje serijal žurki pod nazivom "Sunday kind of love" koji će trajati četiri nedjelje za redom
121 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 12.07.2013. 09:49h

"Zabavom u bijelom", koja se organizuje 13. jula diskoteka "Maximux" u Kotoru proslaviće sedmi rođendan.

Kako je saopšteno na žurci će nastupiti DJ Nigel i DJ Lo.

"Prvi put ćemo imati priliku da u Crnoj Gori vidimo robota sa nevjerovatnim laserskim performansama, a kako bi ugođaj bio potpun, članovi plesne grupe Alternacija iz Novog Sada će svojim performansom na štulama i specijalnim kostimima prirediti posjetiocima i nevjerovatan vizuelni utisak. Tu su i četiri atraktivne plesačice sa Ibice, koje sa sobom donose sve neophodne asesoare kako bi atmosfera bila na najboljem mogućem nivou", saopšteno je iz diskotke "Maximus".

Od 14. jula počinje serijal žurki pod nazivom "Sunday kind of love" koji će trajati četiri nedjelje za redom.

Na otvaranju serijala nastupiće njemački DJ Tom Novy.

Preostale tri "nedjelje ljubavi" diskoteka "Maximus" će ugostiti i britanske DJ-eve Prok&Fitch (21. Jula), Shapeshifters (28. Jula) i srpske Gramophonedzie (4. avgusta)

Iz "Maximusa" je saopšteno da će ugostiti i neka od najboljih ženskih imena DJ scene - u okviru posebnog serijala žurki "Orange Angel Parties" svakog četvrtka četiri dame svojim DJ setovima izazivaće publiku da pokažu šta znaju na podijumu za igru.

Tako će 18. jula u "Maximusu" nastupiti DJ Roxana iz Belgije, mađarica DJ Virginia (25. jul), DJ Sheherezada iz Italije (1. avgusta) i DJ Elite iz Češke (15. avgusta).

Svakog utorka doskoteka "Maximus", kako je saopšteno, priređuje Chic'n'Loud serijal žurki na kojima će nastupiti Denis the Menace i Marko Nastić (16. jul), Denis the Menace & JD Davis iz Belgije (23. jul), Denis the Menace & Darko de Jan (30. jul), Denis the Menace & Inusa Dawuda ( 6. avgust), Denis the Menace & Sean Finn (13. avgust) i Suke N Sugar Star (20. avgust).

"Maximus" će 20. jula ugostiti rezidente kluba LIV koji se nalazi u Majamiju, a koji su nastupali sa nekim od najvećih imena iz svijeta elektronske muzike: Steve Aokijem, Carl Coxom...

Bonus video: