Novi spot Timberlejka digao dosta prašine: Gole djevojke, više pregleda

U videu pjesme “Tunnel Vision” Timberlejk i njegov stalni saradnik Timbalend pjevaju dok se na ekranu smjenjuju djevojke bez odjeće
187 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2013. 09:26h

Popularni pop muzičar Džastin Timberlejk otkrio je tajnu velikog broja pregleda na Youtube kanalu, ukravši ideju od kolege Roberta Tika, koji u spotu pjeva dok pored njega šetaju nage djevojke, prenosi Billboard.com.

Potpuno istu stvar uradio je i Timberlejk kada je ekranizovao singl “Tunnel Vision”, a najpopularnija online zbirka video zapisa Youtube, gotovo odmah je odlučila da ga sankcioniše, pa je potrebno potvrditi da ste punoljetni ukoliko želite da pogledate spot.

Upozorenje: Video nije prikladan za mlađe od 18 godina

U videu pjesme “Tunnel Vision” Timberlejk i njegov stalni saradnik Timbalend pjevaju dok se na ekranu smjenjuju djevojke bez odjeće, na čijim tijelima se naziru obrisi popularnog pjevača.

Mnogi su u ovome uočili veliku ironiju jer tekst govori o romantičnoj ljubavi koju pjevač osjeća prema samo jednoj djevojci, a veliki broj fanova pita se i kako će na spot odreagovati Timberlejkova djevojka Džesika Bil.

Bonus video: