Spremio drugačiji repertoar za koncert u Tuzima

Muzičar obećava da će biti još novih pjesama, ali će ljubitelji njegove muzike morati da sačekaju jesen
1 komentar(a)
Adrian Ljuljđuraj, Foto: Privatna arhiva
Adrian Ljuljđuraj, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 28.06.2013. 09:49h

Ulcinjski pjevač Adrian Ljuljđuraj večeras će na platou KIC-a “Malesija” u Tuzima uz pratnju benda Akademija održati koncert. Iako sa tim bendom Adrian često nastupa po podgoričkim lokalima, večerašnji repertoar će se znatno razlikovati, potvrdio je “Vijestima” pjevač.

- Odlučili smo da repertoar prilagodimo situaciji, s obzirom na to da je najavljen kao koncert, pa ću tako pored nekih rok hitova koje inače sviramo, izvesti i svoje tri kompozicije koje sam do sad snimio. Pored njih, takođe ćemo ubaciti i malo albanskih pjesama - ističe Ljuljđuraj.

Iako su numere “Evuloj” i prvi singl “Te mori nje det” sa kojima je učestvovao dvije godine zaredom na Top Festu, slušane u Albaniji, u Crnoj Gori ih Adrian nije dodatno promovisao. Međutim, pjesmu “Identitet” sa kojom je ove godine predstavljao Albaniju zajedno sa kolegom Bledarom Sejkom na Eurosongu, publika i ovdje dobro zna.

- Izvodio sam svoje pjesme na jednoj svirci u Ulcinju i iznenadio sam se reakcijom publike. Dosta njih je znalo sve tri pjesme, pa se nadam da će tako biti i u Tuzima večeras. Kako god, eto, oni koji ih nijesu čuli, ovo je idealna prilika da dođu i da ih čuju - poručio je Ljuljđuraj.

Muzičar obećava da će biti još novih pjesama, ali će ljubitelji njegove muzike morati da sačekaju jesen.

- U planu je snimanje nekoliko pjesama, već imam razne ponude, međutim, ovih nekoliko ljetnjih mjeseci biću okupiran drugim poslovima, koji nemaju mnogo veze s muzikom. Tako će nove pjesme morati da sačekaju malo hladnije vrijeme - poručuje Ljuljđuraj.

Njegov koncert na platou isred KIC-a “Malesaija” počeće u 21 sat, ulaz je slobodan.

Bonus video: