Dule Nikolski snimio spot: Kao žurka za 70 ljudi

Video ovih dana ulazi u fazu montaže i postprodukcije, a premijera se može očekivati polovinom jula
91 pregleda 17 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2013. 08:10h

Crnogorski kantautor Dule Nikolski snimio je spot za pjesmu "Kao da je sve to bilo juče".

Snimanje je završeno prekjuče, a odvijalo se na 16 lokacija u Podgorici među kojima su Trim bar u Tološima, Studentski dom, kuglana, vidikovac iznad grada, Mall of Montenegro, ušće Zete u Moraču...

Nikolski se odlučio da ekranizuje ovu pjesmu nakon glasanja fanova koje je organizovala agencija Music Manager, a u spotu je učestvovalo oko 70 statista.

"Bila je ekstra atmosfera, cijeli dan je organizovan kao velika žurka. Baza nam je bila u Trim baru u Tološima, gdje su ljude zabavljali Ognjen Gvozdenović i Dragica Bojanić koji su pjevali, a pratio ih je moj bend. Odatle smo išli po grupama od dvoje do desetoro ljudi na lokacije gdje se snimalo. Hrana i piće su bili obezbijeđeni za sve učesnike i svi smo uživali", prepričao je za "Vijesti" događaje sa snimanja kantautor.

On je kazao da je organizaciju preuzeo član njegovog benda i inače student produkcije Stefan Rakočević, a na pitanje koliko je bilo komplikovano snimati na toliko lokacija i koordinisati toliko ljudi, Nikolski je kazao da se to nije ni osjetilo, jer su gledali da atmosfera bude što spontanija.

Za režiju i scenario spota takođe su se pobrinuli fanovi Nikolskog, koji njih kako kaže ne voli da ih naziva tako, već sada smatra da ih može zvati prijateljima.

Video ovih dana ulazi u fazu montaže i postprodukcije, a premijera se može očekivati polovinom jula. U međuvremenu, Nikolski se sprema za svoju prvu turneju koja će uskoro otpočeti koncertima u Nikšiću, Baru i Podgorici.

On je ranije ekranizovao numeru "Srce s ožiljkom" u kojem su akteri bili bivši zavisnici od narkotika, a danas lica u fazi rehabilitacije i resocijalizacije.

Debi album "Puno razloga", na kojem se uz pomenute pjesme nalazi još osam kompozicija, Nikolski je u martu ove godine ponudio za besplatno preuzimanje sa njegove Facebook stranice.

Galerija

Bonus video: