Sve je spremno za koncert grupe Rolly

Numerama “Sanjao jednom skitnica jedan”, “Mare”, “Čuvaj sebe” i “Daj mi razlog” članovi grupe Rolly najavili večerašnji koncert
87 pregleda 8 komentar(a)
Rolly, Foto: Boris Pejović
Rolly, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 25.06.2013. 09:19h

Grupa Rolly održaće večeras, nakon 12 godina veliki koncert u Podgorici i to na terasi KIC-a, a sinoć su u Delta sitiju imali javnu generalnu probu.

Za “zagolicavanje mašte”, kako su u najavi nazvali nastup u Delti, odabrali su četiri numere iz raznih perioda da na taj način one koji su sa namjerom došli da to otprate, ali i slučajne prolaznike, ukratko upoznaju s radom benda.

Najprije se numerom “Sanjao jednom skitnica jedan” publici predstavio Rade Račić, koji je u bend došao davne 1986. godine. Onda je na red došao jedan od najvećih hitova grupe Rolly, pjesma “Mare” koju je izveo Božo Bulatović.

Na generalnoj probi Rajko Radović prisutne je podsjetio na baladu “Čuvaj sebe” iz 1992. godine, dok je posljednji nastupio Pjetar Dedivanović otpjevavši “Daj mi razlog”. I dok su “najteži dio” odradili pjevači, prateći vokali i osnivač Nebojša Beco Tošić koji ih je pratio na gitari, ostali članovi Rollyja rukama su udarali ritam i tako se zagirjavali za ono što ih čeka večeras.

"Sve je spremno za večerašnji koncert. Nijesmo željeli da pravimo klasične pres konferencije, već smo se potrudili da publici pokažemo da smo i spremni i veoma raspoloženi za ono što nas čeka na terasi KIC-a. Za, kako smo je nazvali “generalnu probu” odabrali smo četiri pjesme koje su snimili njih četvorica kao vokali grupe Rolly i koje su na neki način obilježili njihov boravak u bendu.

Pjesme su predstavljene u akustičnoj verziji, samo uz jednu gitaru, a svi koji žele da čuju kako zvuče kad se uključi kompletna postava benda moraće večeras da budu sa nama na krovu KIC-a", poručio je Obren Tošić, bubnjar Rollyja.

Probu su iz prvih redova posmatrale crnogorske pjevačice Ivana Popović koja je čak kratko vrijeme i bila vokal grupe Rolly, kao i Jelena Kažanegra, koje su bile zadovoljne kako pjesme zvuče i u akustičnoj verziji.

Koncert grupe Rolly biće održan u okvu manifestacije Podgoričkog kulturnog ljeto, a određeni broj karata može se naći i na biletarnici KIC-a po cijeni od pet eura.

Bonus video: