Kiril Džajkovski u Kotoru 6. jula

Kao predgrupa Kirilovoj "lajv" formaciji nastupiće crnogorsko-senegalski bend Kings of Stage, a čine ga DJ Kella, te perkusionisti Mamadu Poje i Vido Uskoković
137 pregleda 15 komentar(a)
Kiril Džajkovski, Foto: Privatna arhiva
Kiril Džajkovski, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.06.2013. 08:21h

Popularni makedonski muzičar i kompozitor Kiril Džajkovski sa svojim osmočlanim sastavom nastupiće 6. jula u kotorskoj diskoteci "Maksimus", saopštila je agencija Music Manager koja stoji iza ovog koncerta. "Vijesti" su ranije objavile da će makedonski muzičar imati nastup na primorju Crne Gore ovog ljeta.

Za koncert Džajkovskog već vlada veliko interesovanje, pa će ograničena količina ulaznica u pretprodaji moći da se kupi po cijeni od deset eura od 20. maja u M-telovim šopovima u Podgorici, Nikšiću, Cetinju, Baru, Tivtu i Herceg Novom. Ulaznice će takođe moći da se kupe od ponedjeljka 17. juna u pivnici "As" u Kotoru, u kafiću "Big Ben" u Tivtu, u kafiću "Horosho" u Budvi, hotelu "Grand" na Cetinju i škotskom pabu "Highland" u Podgorici. Obezbjeđena je i elektronska prodaja ulaznica na sajtu musicmanager.me.

Kao predgrupa Kirilovoj "lajv" formaciji nastupiće crnogorsko-senegalski bend Kings of Stage, a čine ga DJ Kella, te perkusionisti Mamadu Poje i Vido Uskoković.

Pred koncert Džajkovskog organizovaće se i tri "warm up" žurke gdje će posjetioci moći da kupe ulaznice po sniženim cijenama.

Bonus video: