Dedduh (Who See): Odavno smo priželjkivali Exit

"Nemamo menadžere, PR-ove i sve moramo sami da radimo, a oko nastupa i albuma imamo dosta rabote", priznaje reper
3 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2013. 08:27h

Kotorska klapa Who See ove godine nastupiće na trinaestom po redu Exit festivalu koji će se ove godine održati od 10. do 14. jula u Novom Sadu.

"Poziv da nastupimo na Exitu nas je, mogu reći, iznenadio. Ove godine nijesmo razmišljali o nastupu na festivalima, mada smo prethodnih godina, moram priznati, priželjkivali poziv od organizatora upravo Exita", priznao je Vijestima Dejan Dedović Dedduh, član dvojca Who See.

Kako kaže, ne smatra da je uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu zaslužan što im se napokon ostvario san da učestvuju na Exitu.

"Mislim da se više radi o tome što su organizatori u našim pjesmama prepoznali kvalitet", smatra Dedduh.

Još prije Eurosonga, on i Mario Đorđević Noyz počeli su da rade na pjesmama koje će se naći na njihovom trećem albumu.

"Za sada snimili smo nekoliko, ali ćemo, kao što u statutu grupe piše, i ovoga puta ići na kvantitet da bi selekcijom pjesama dobili kvalitet", objasnio je on. Na pitanje, hoće li neke od tih numera izvoditi na Exitu, odgovorio je:

"Ne vjerujem, jer ne želimo da zbunjujemo publiku. To što su te pjesme snimljene, ne znači da će se se sigurno naći na albumu, tako da bi bilo glupo da ih izvodimo na nastupima", dodaje Deda.

On nije bio siguran, ni da li će publika na Petrovaradinskoj tvrđavi čuti njihov najnoviji hit “Igranku” s kojim su nas predstavljali u Švedskoj na nedavno završenom Eurosongu.

"Do sada smo na nekoliko nastupa izvodili “Igranku” i publika je uvijek dobro reagovala. Šta ćemo izvoditi najviše zavisi od toga koliko ćemo vremena za nastup dobiti. Nadam se da ćemo imati vremena za pun repertoar", kazao je Dedduh.

Oni Noyz će, kada su u pitanju nove pjesme nastaviti saradnju sa Sky Wikluhom koji je autor “Igranke”, ali će se pored njega na novim pjesmama raditi i Baby Ducks.

"Biće tu još nekih producenata. Voljeli bismo takođe da nastavimo saradnju sa MC Rhinnom koji je radio na našem posljednjem albumu “Krš i drača”. Moram priznati da se nijesam vidio s njim neko vrijeme i ne znam ima li već spremne bitove. Ali, ukoliko ima nešto što nam bude interesantno, rado ćemo biti njegove mušterije ", zaključio je Deda.

Who See će nastupiti na Fusion bini u četvrtak 11. jula, kada na istom mjestu, između ostalih, sviraju Rambo Amadeus i Kiril Džajkovski.

Nema odmora

Bez obzira na to što je od nastupa na Eurosongu prošlo skoro mjesec dana, Deda i Noyz se nijesu odmorili.

"Ne znam da li mi je veći odmor kad nastupam ili kad sam u kancelariji i radim druge poslove. Mi nemamo menadžere, PR-ove i sve moramo sami da radimo, a oko nastupa i albuma imamo dosta rabote. Jedino što je lakše je to što je splasnula medijska euforija i očekivanja javnosti, što nas je prilično opterećivalo i pritiskalo", priznao je reper.

Galerija

Bonus video: