Budvanski Summer fest neće biti održan

"Nadam se da ćemo ovu priču, koja je prošle godine dobro prošla, uspjeti da pokrenemo neke naredne", kazao je direktor “Summer festa” Mihajlo Tomanović
15 komentar(a)
Summer fest, Foto: Boris Pejović
Summer fest, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.06.2013. 19:10h

Drugo izdanje Summer festa, koji je prošle godine prvi put održan na plaži Jaz, čekaće neka bolja vremena, potvrdili su "Vijestima" organizatori.

"Zbog trenutne situacije sa finansijama i u našoj organizaciji i uopšte u državi, odlučili smo da ove godine preskočimo održavanje festivala. Nadam se da ćemo ovu priču, koja je prošle godine dobro prošla, uspjeti da pokrenemo neke naredne", kazao je direktor “Summer festa” Mihajlo Tomanović.

Kako je istakao, imali su jaku želju da održe festival i ove godine, pa su čak mislili da ga premjeste u neki drugi grad na crnogorskom primorju.

"Razmišljali smo da to bude na manjem nivou, međutim, nijesmo dobili podršku ni od jedne druge opštine. Očigledno, ve godine nijesu bili raspoloženi da učestvuju u projektima poput Summer festa", zaključio je Tomanović.

Tokom tri dana, prvi Summer fest koji je održan početkom avgusta prošle godine, okupio je brojne zvijezde iz regiona, pa su tako, između ostalih, nastupili i Partibrejkersi, Hladno pivo, Kiki Lesendrić, Van Gogh, Ortodox Celts, Riblja čorba i mnogi drugi.

Bonus video: