Bajaga dolazi na Lake Fest, za par dana će se znati šta će biti sa Manu Čaom

Cijena ulaznice će biti "otprilike u rangu prošlogodišnje" kazali su organizatori
18 komentar(a)
Bajaga i instruktori, Foto: Boris Pejović
Bajaga i instruktori, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 10.06.2013. 16:18h

Bajaga i Instruktori će nastupiti na ovogodišnjem Lake Festu u Nikšiću, saopštili su danas organizatori festivala.

Na pres konferenciji na kojoj su govorili direktor festivala Peđa Zečević i predstavnica nikšićke Pivare Natalija Milić rečeno je da će Ulaznice ovogodišnji Lake fest biti puštene u prodaju dvadeset dana prije početka festivala, a njihova cijena biće "otprilike na nivou prošlogodišnjih".

Zečević je kazao i da će se u narednih par dana definitivno znati da li Manu Čao dolazi u Crnu Goru ili ne, objasnivši da su organizatori Lake festa uradili sve što je do njih po tom pitanju.

"Prošle godine smo potpisali ugovor sa agencijom VP Concerts. Oni su nam tražili određene tehničke mogućnosti koje smo moralioda ispunimo i da uplatimo avans, mi smo sve to što je bilo do nas ispunili. Međutm, prije mjesec dana Manu Čao je otkazao koncerte u Albaniji i Italiji zato što nisu od tih organizatora na vrijeme plaćeni. Informacije koje mi imamo preko agencije sa kojom sarađujemo jeste da koncert na Lake festu još uvijek nije otkazan", objasnio je on.

Učešće na ovogodišnjem Lake festu potvrdili su Disciplina kičme, Goribor, Obojeni program, Bad Copy, Goblini i Let 3

Direktor festivala je, takođe, kazao da ove godine što se tiče koncepta festivala neće biti velikih iznenađenja, opet će postojati umjetnički segment, ozvučenje će raditi "Sky Music", a zvuk, ton, slika i sve ostali propratni elementi biće podignuti na još veći nivo. Direktor Lake festa kazao je da će za par dana početi i medijska kampanja kroz koju će biti otkriven kompletan spisak izvođača.

Milićeva je kazala da su će nikšićka Pivara i treću godinu zaredom biti partner Lake festa u čiju čast je lansirano "Nikšićko rock's" pivo pinta gdje se potrošačima za isti novac nudi 13,6 posto piva gratis.

"Potrudićemo se da prostor u kojem će uživati naši potrošači i ljubitelji dobre muzike bude nešto ljepši nego prethodnih godina. Takođe ćemo organizovati kampanju u sklopu koje ćemo sakupljati plastični otpad u saradnji sa NVO Ozon iz Nikšića. Željela bih sve one koji dođu na Lake fest da pozovem i da iskoriste sve mogućnosti koje pružamo kroz kampanju 'Kad pijem ne vozim' koja će ove godine omogućiti svim posjetiocima da uz subvencionirani prevoz dođu do Krupca i bezbjedno se vrate kućama", kazala je ona.

Organizatori su najavili da će u narednih nedjelju dana krenuti sa reklamnom kampanjom i otkriti imena svih izvođača

Učešće na ovogodišnjem Lake festu koji će se održati na Krupcu od 19. do 21. jula potvrdili su Disciplina kičme, Goribor, Obojeni program, Bad Copy, Goblini i Let 3.

Bonus video: