Manu Chao neizvjestan na Lake Fest-u

Od muzičara do sada nije dolazila zvanična potvrda, niti je nastup na Lake Fest-u najavljen na njegovom zvaničnom web sajtu
69 pregleda 18 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2013. 16:08h

Još prošle godine najavljeni dolazak kultnog muzičara Manu Chao na ovogodišnji Lake fest, nije baš izvjestan, nezvanično saznaju "Vijesti".

Zamoljen da prokomentariše glasine o mogućem otkazivanju nastupa popularnog Francuza na Krupcu, direktor Lake festa Peđa Zečević, prenio je uvjeravanja agencije sa kojom sa kojom ima ugovor da će se on ipak održati.

“Agencija VP Concerts, sa kojom smo prošle godine ugovorili dolazak Markija Ramouna na festival, tvrdi da će koncert Manu Čaoa u Crnoj Gori biti održan, iako je u Albaniji otkazano njegovo gostovanje”, kazao je Zečević “Vijestima”.

Manu Čao je neposredno po završetku prošlog Lake festa najavljen kao najveća zvijezda ovogodišnjeg izdanja. Međutim, osim saopštenja organizatora, od strane muzičara do sada nije dolazila zvanična potvrda, niti je nastup na popularnoj manifestaciji na Krupcu najavljen na njegovom zvaničnom web sajtu.

Lake fest će se održati od 19. do 21. jula, a do sada su učešće potvrdili Goribor, Obojeni program i Goblini.

Galerija

Bonus video: