Bad Copy na Lake festu

Popularni reperi Beogradski reperi zadovoljni su dosadašnjim reakcijama na povratnički album objavljen u apriluprvi put u Crnoj Gori ovog ljeta
371 pregleda 21 komentar(a)
Bad Copy, Foto: Facebook
Bad Copy, Foto: Facebook
Ažurirano: 28.05.2013. 07:03h

Popularni srpski hip hop sastav “Bad Copy” nastupiće na Nikšićkom Rock's Lake festu, potvrdili su "Vijestima" organizatori te manifestacije.

Biće to prvi nastup u Crnoj Gori grupe koja dolazi na Krupac neposredno nakon okupljanja poslije pet godina pauze i objavljivanja albuma "Krigle".

"Očekivanja su super. Nadam se da su ljudi imali dovoljno vremena da čuju stvari sa novog albuma i da ćemo svi uživati u divnoj atmosferi", kazao je jedan od članova ove grupe Sky Wikluh. On je otkrio da se repertoar na Lake festu neće bazirati samo na novim pjesmama, već će one biti izmješane sa već poznatim starijim numerama.

Bad Copy je trebalo da nastupi na prošlogodišnjem podgoričkom hip hop festivalu “Asfaltiranje”, ali je to odloženo za naredni septembar.

Beogradski reperi zadovoljni su dosadašnjim reakcijama na povratnički album objavljen u aprilu.

"Publika je reagovala odlično. Imali smo nastupe širom bivše Jugoslavije i svuda je bilo fantastično", prenio je utiske Sky Wikluh i otkrio da njegova grupa ima u planu da snimi novi spot krajem juna.

“Bad Copy” je nastao 1996, do sada je objavio četiri studijska albuma, a od drugog izdanja "Sve sami hedovi" 2003. funkcioniše kao trio koji čine Ajs Nigrutin, Sky Wikluh i Bdat Džutim. Grupa je prestala sa radom 2008, nakon učestvovanja prve dvojice u serijalu “Veliki Brat”, a vratila se na scenu ove godine. Unikatnim i često kontroverznim pristupom članovi Bad Copyja stvorili su veliku bazu fanova i postali jedni od značajnijih predstavnika hip hop muzike u Srbiji i regionu.

Na Lake festu koji će se održati od 19. do 21. jula ranije je potvrđeno da će nastupiti Manu Čao, “Goribor”, “Obojeni program” i “Goblini”.

Bonus video: