Zdravko Čolić snimio osam pjesama u Londonu

Album se miksa u studiju “Strongroom” gdje su do sada snimale i svjetske zvijezde među kojima su i Erik Klepton, Robi Vilijams i grupa “Radiohead”
2 komentar(a)
Zdravko Čolić, Foto: Betaphoto
Zdravko Čolić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 17.05.2013. 18:03h

Pop zvijezda Zdravko Čolić uveliko priprema svoj 14 studijski album. On je trenutno u Londonu gdje miksa osam pjesama koje će se naći na novom projektu.

"Zdravko je trenutno u Londonu i to sa svojim saradnicima Nikšom Bratošem i Vojom Aralicom. Ovoga puta izmiksovaće samo osam pjesama koje je odabrao za album, jer već danas mora da se vrati zbog večerašnjeg nastupa u Portorožu. Na albumu će ukupno biti 12 pjesama, a Zdravku je ostalo da odabere još četiri, koje će završiti do sredine juna kako bi kompletan album bio gotov do kraja šestog mjeseca", potvrdio je “Vijestima” Adis Gojak, Čolićev menadžer.

Album se miksa u studiju “Strongroom” gdje su do sada snimale i svjetske zvijezde među kojima su i Erik Klepton, Robi Vilijams i grupa “Radiohead”.

Gojak nije mogao da otkrije pod čijom će etiketom novi Čolićev album biti objavljen.

"Navjerovatnije će album objaviti Čolićeva firma “Ulaz”,ali ćemo svakako naći strateškog partnera u nekom od medija. Sada je najbitnije da se album završi, pa ćemo tek onda razmišljati o izdavaštvu", objašnjava Gojak.

On nije želio da otkriva ni ko će to sem Čolića raditi pjesme za njegov album.

"Ostalo je da izabere još četiri pjesme, tako da mislim da je nepravedno objavljivati sad bilo kakva imena. Biće ih, naravno, ali ćemo znati ko su saradnici tek pošto se odaberu sve pjesme", dodaje Gojak.

Album će biti objavljen tek u septembru, a u narednih 10 dana znaće se i koji će biti najavni singl albuma. Što se tiče nastupa po Crnoj Gori, zasad im nijesu u planu, a o njima će razmišljati tek nakon što album izađe.

Bonus video: