Premijera spota "Masu je vruće"

Autori potencijalnog ljetnjeg hita su Suba, Jollanda i Rope MW, a u pitanju je četvrti singl sa pomenute kompilacije i četvrti spot ove ekipe do sada
7 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2013. 12:36h

Budvanski hip hop kolektiv Radio Katakomba premijerno na portalu Vijesti predstavlja novi spot za pjesmu "Masu je vruće" koja će se naći na kompilaciji "Mikstejp drugi dio".

Autori potencijalnog ljetnjeg hita su Suba, Jollanda i Rope MW, a u pitanju je četvrti singl sa pomenute kompilacije i četvrti spot ove ekipe do sada.

"Autor spota je Jollanda koji je takođe radio sve spotove koje je Radio Katakomba izbacila. Spot je sniman u Budvi na raznim lokacijama,atmosfera je bila vruća kao što i sama pjesma opisuje.Takodje govori o ljetu u nasem gradu,provodu i iskustvima sa zgodnim turistkinjama", kazao je Rope MW za "Vijesti".

Pored grupa Prvi na crti i Most Wanted koje sačinjavaju ekipu Radio Katakomba na kompilaciji će se naći i Bacili, Suba, Dobbla, Dvorska luda, Džoni i Nevena.

"Izlazak mikstejpa može se očekivati ubrzo nakon spota i biće od 14 do 16 pjesama na njemu, nismo još sigurni", otkrio je Rope. Ranije su Budvani kazali da će nova kompilacija, kao i prethodna, biti dostupna za besplatno preuzimanje na Internetu, a biće objavljena i u fizičkom izdanju ograničenom tiražu od 500 diskova.

Iz Radija Katakomba kazali su da će njihovo drugo izdanje biti produkcijski kvalitetnije i zrelije što se tiče samih pjesama, te da će na njemu biti za svakog ponešto. Prvi mikstejp Budvana može se naći na njihovoj Facebook stranici.

U međuvremenu, grupu Most Wanted očekuje nastup na Music Art Festu koji će se održati u Podgorici 1. juna.

"Očekujemo ljude koji podržavaju rep,dobru atmosferu i puno piva (smijeh). Imamo u planu promocije mikstejpa u još nekim od gradova Crne Gore, pregovori su u toku", saopštio je Rope.

Bonus video: