DRUGO POLUFINALE

Ni Adrian neće pjevati u finalu Eurosonga

Druge večeri festivala koji se ove godine održava u švedskom Malmeu, najviše glasova publike i žirija dobili su izvođači iz Mađarske, Azerbejdžana, Rumunije, Jermenije, Gruzije, Norveške, Islanda, Finske, Malte i Grčke
4 komentar(a)
Ažurirano: 21.02.2019. 14:11h

Podgorica - Crna Gora ove godine definitivno neće imati izvođača u finalu Eurosonga. Ni Ulcinjanin Adrian Ljuljđuraj, koji je sa kolegom iz Tirane, Bledarom Sejkom, predstavljao Albaniju, nije uspio da se plasira u završnicu ovog takmičenja. Njih dvojica su u četvrtak veče u Malmeu izveli pjesmu “Identitet”.

Druge večeri festivala koji se ove godine održava u švedskom Malmeu, najviše glasova publike i žirija, čije su ocjene ravnopravno odredile finaliste, dobili su izvođači iz Mađarske, Azerbejdžana, Rumunije, Jermenije, Gruzije, Norveške, Islanda, Finske, Malte i Grčke.

Oni će zajedno sa najuspješnijima iz prvog polufinala, predstavnicima Moldavije, Litvanije, Islanda, Estonije, Bjelorusije, Danske, Rusije, Belgije, Ukrajine i Holandije i pet zemalja koje imaju privilegiju da preskoče kvalifikacione večeri (Njemačka, Francuska, Španija, Velika Britanija i Italija) nastupiti u subotu, 18. maja, u završnici Eurosonga.

Uprkos tome što je njihova “Igranka” regionalni hit, klapa Who See i Nina Žižić, kao i raniji crnogorski predstavnici na ovom festivalu, završili su takmičenje prve polufinalne večeri.

Galerija