Reakcije na Eurosong

"Montenegro – LU-DI-LO! Bravo!"

"Evropa protiv Balkana večeras. Sramota", objavila je na Facebook mreži pjevačica Jelena Đorđević, aludirajući na neuspjeh Crne Gore, ali i Hrvatske, Srbije i Slovenije
56 komentar(a)
Who See Nina Žižić, Foto: Reuters
Who See Nina Žižić, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.02.2019. 14:25h

Nastup grupe Who See i Nine Žižić i njihov neulazak u finale Eurosonga, komentarisale su i poznate ličnosti iz Crne Gore i Srbije.

Svi su se složili u tome da je nepravedno što nisu uspjeli da prođu dalje, a za koreografiju, pjevanje, repovanje i kostime imali su samo riječi hvale.

"Montenegro – LU-DI-LO! Bravo!", kratko na “Twitteru” prokomentarisala pjevačica Aleksandra Radović, tokom emitovanja njihove pjesme u direktnom prenosu.

"Idemoooo. Bravo CG! Bravo Nina, bravo Who See", na istoj drštvenoj mreži pružila je podršku Saška Janković učesnica emisije "Prvi glas Srbije" u kojoj se takmičila sa srpskim predstavnicama i članicama grupe "Moje 3".

Nakon što su saopštena imena finalista koji su nastupali tokom prve polufinalne večeri, uslijedila su negodovanja i tužni tvitovi i statusi.

"Evropa protiv Balkana večeras. Sramota", objavila je na Facebook mreži pjevačica Jelena Đorđević, aludirajući na neuspjeh Crne Gore, ali i Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Slično su reagovali i novinar Darko Ivanović i reper Igor Lazić – Niggor.

"Hahahaha... Pa Sramota!", napisao je Ivanović u čijem se haštagu našla i psovka.

"E po*erem se na Eurosong, ne treba ni ići na to sra*e. Pametni Turci pa ne učestvuju više!", izrazio je svoj stav i Lazić.

Glumac i pjevač Slavko Kalezić, sačekao je da se stvari slegnu tokom noći, a zatim na svom Facebook profilu objavio kritički osvrt:

"Ovo je, ipak, pobjednička pjesma. Bez obzira što nismo ušli u finale. Crna Gora je pokazala da može biti muzička i performerska velesila. Raznijeli su stejdž. Moram posebno da progovorim o mojoj čudesnoj Nini Žižić - glasurda. To je kapacitet svjetske zvijezde", objasnio je on.

"Prosto nemam riječi da izrazim sreću što su nas tako savršeno predstavili sa sto posto davanja sebe, a sve tako s mjerom i ljepotom! Hvala vam! Znam da će se Eurosong uskoro održati u Crnoj Gori. Imaćemo i divnu Arenu", optimistično je dodao Kalezić.