Obojeni program na Lake festu

Posljednji put popularni sastav je u glavnom gradu Crne Gore gostovao prije tri godine, a od tada je promjenjena postava i objavljen album "Kako to misliš: mi?"
66 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2013. 09:47h

Nisu svraćali u ove krajeve već duže vrijeme, a ove godine ćemo ih gledati najmanje dva puta - frontmen kultnog novosadskog rok alternativnog sastava Obojeni program Branislav Babić Kebra otkrio je "Vijestima" da će njegov bend nastupiti na Nikšićko Rock's Lake festu.

On nije znao da kaže tačan datum kada će njegov sastav nastupiti. Uz nastup na popularnom festivalu koji se održava na Krupcu, Obojeni program očekuje i koncert u Podgorici 8. juna na Stadionu malih sportova u sklopu Underhill festivala.

Posljednji put popularni sastav je u glavnom gradu Crne Gore gostovao prije tri godine, a od tada je promjenjena postava i objavljen album "Kako to misliš: mi?".

Kebra je ranije za "Vijesti" kazao da će Program na predstojećoj turneji uglavnom svirati materijal sa novog albuma, ali da će biti mjesta i za stare pjesme u novim aranžmanima.

Iz Lake festa je prošle godine saopšteno da će na ovom festivalu 20. jula nastupiti svjetska zvijezda ska pank muzike Manu Čao, a nedavno je sve popularniji srpski trip-hop/bluz sastav Goribor potvrdio dolazak.

Direktor festivala Peđa Zečević je u prošlogodišnjem intervjuu za "Vijesti" najavio mogućnost da ove godine Lake fest ugosti dva svjetski poznata imena, te da će cijene ulaznica najvjerovatnije ostati iste kao lani, ili će se minimalno povećati.

Galerija

Bonus video: