Mila Nikić: Publika me ipak voli, iako sam sumnjala

"Još uvijek nijesam svjesna uspjeha koji sam postigla", kaže u razgovoru za Vijesti dvadesetogodišnja Danilovgrađanka
219 pregleda 6 komentar(a)
Mila Nikić, Foto: Boris Pejović
Mila Nikić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.05.2013. 15:34h

Pobjednica drugog serijala muzičkog takmičenja Let ka zvijezdama Mila Nikić, kako ističe, još uvijek nije sredila utiske sa takmičenja.

"Još uvijek nijesam svjesna uspjeha koji sam postigla. Vjerovatno ću, kad odgledam reprizu, tek shvatiti šta sam preživjela", tvrdi u razgovoru za Vijesti dvadesetogodišnja Danilovgrađanka.

Ona je još pred finale priznala da je od starta takmičenja očekivala da stigne u top pet, međutim, u razgovoru za Vijesti prije nekoliko dana otkrila je da ne očekuje pobjedu, jer najboljeg bira publika. Međutim, njeni fanovi su je u samoj završnici demantovali.

Nikić je kao nagradu dobila 5.000 eura, kao i album za koji će joj pjesme raditi crnogorski muzičari

Posebnu zahvalnost Mila je uputila žiriju, koji joj je, kako i sama kaže, bio u pojedinim trenucima i “rame za plakanje”.

"Da nije bilo njih vjerovatno bih i prije samog finala napustila takmičenje. Puno su mi pomogli, bili su mi podrška, ne samo meni već svim takmičarima", objašnjava ona.

No, iako su ne samo za nju, već za sve finaliste članovi žirija imali samo riječi hvale, pri izvođenju hita “Zlatni dan” Bisere Veletanlić zamjerili su joj “pad koncentracije”.

"Ne znam šta mi se desilo u tom trenutku, ali užasno me je iznerviralo to što sam čitavu pjesmu otpjevala dobro i dozvolila sebi da me trenutak nepažnje dovede do toga da zamalo upropastim sve. I Vladimir Maraš mi je na kraju rekao da bez obzira na to šta se dešava u publici, moram ostati skoncentrisana do kraja pjesme. Posebno mi je krivo što takvih ispada nijesam imala ni na početku takmičenja, a eto, desio mi se u finalu. Mada, svi koji su me podržavali kažu da to nije bilo toliko strašno i da sam preuveličala", kaže Nikić.

Iako je ponosna na pobjedu, Miloj je za sada prioritet fakultet

"Više slušam stranu muziku i voljela bih da na albumu budu pjesme po mom ukusu. Ono što mi je posebno drago je to što su mi svi čestitali, sa nekima sam čak imala priliku i da porazgovaram i obećali su mi maksimalno strpljenje i podršku. Mislim da mi neće biti teško da se dogovorim s njima oko svega, jer su ipak u pitanju profesionalci", smatra ona.

Iako zna kakve bi pjesme voljela, o tome šta će uraditi sa novčanim dijelom nagrade nije znala da odgovori.

"Vjerovatno će moji roditelji raspolagati novcem, koji ćemo iskoristiti za moje dalje školovanje i usavršavanje. Možda, eventualno, dio tog novca iskoristim i za neko putovanje", dodaje ona.

Iako je ponosna na svoju pobjedu, Miloj je za sada prioritet fakultet koji je kako kaže, u posljednje vrijeme zapostavila zbog takmičenja.

"Vrijeme je da se poslije svega “bacim” malo i na knjigu jer mi predstoji period ispita. Druga sam godina Ekonomskog fakulteta i ne planiram da zbog muzike zapostavim fakultet. Mislim da uz dobru organizaciju mogu da stignem i da učim i da pjevam", zaključuje Nikić.

Bonus video: