Emeli Sande oborila rekord Bitlsa

Debi album crnogorske snajke "Our Version Of Events" je od objavljivanja u februaru prošle godine
5 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2013. 18:55h

Škotska pjevačica je samo jednim albumom uspjela da postigne ono o čemu mnogi današnji izvođači mogu samo da sanjaju. Još uvijek ne može da se navikne na uspjeh svog prvjenca.

Debi album crnogorske snajke "Our Version Of Events" je od objavljivanja u februaru prošle godine među prvih deset na britanskoj listi albuma, čime je pjevačica poslije 63 nedjelje oborila rekord slavnih "Bitlsa".

Album "Please Please Me" legendarne grupe The Beatles do sada je držao rekord sa 62 nedjelje među deset najprodavanijih, a ostvaren u periodu između 1963. i 1964. godine. Čak ni rekorderka Adel nije uspjela da ga obori, ali je to ostvarila njena "konkurentkinja" iako o tome nije ni maštala.

"Totalno sam bez riječi jer ovo nisam ni sanjala. The Beatles su najbolji bend svih vremena i sve nas i danas inspirišu na stvaranje muzike. Presrećna sam što su se ljudi pronašli u mojim pjesmama i što ih toliko vole", izjavila je Emeli.

Emeli je nedavno izdala singl "Here It Comes" koji je snimila za potrebe filma "Trans" Denija Bojla, sa kojim se upoznala tokom Olimpijskih igara u Londonu, a novi album još uvek ne planira da izdaje.

"Our Version Of Events", koji je trenutno peti, je na prvom mjestu britanske liste albuma proveo deset nedjelja, a na Ostrvu je postigao tiraž od skoro dva miliona. Prošle godine je to bio najprodavaniji album u Velikoj Britaniji, a procjene su da će isto biti i ove godine.

Bonus video: