Exit popunjava Dance Arenu: Još tri DJ zvijezde

Zvijezde tehno muzike Džef Mils, Metju Džonson i Gregor Trešer potvrdili su da će nastupiti
0 komentar(a)
Džef Mils, Foto: Htbackdrops.com
Džef Mils, Foto: Htbackdrops.com
Ažurirano: 25.04.2013. 09:36h

Zvijezde tehno muzike Džef Mils, Metju Džonson i Gregor Trešer potvrdili su da će nastupiti na Dance Areni ovogodišnjeg Exit festivala.

Prvopomenuti dobro je poznat svakome ko je iole zainteresovan za ovaj žanr - legendarni DJ, producent, muzičar, fotograf i reditelj jedan je od pokretača kultne detroit tehno škole i osnivača organizacije Underground Resistance. Jedan je od najproduktivnijih stvaralaca tehno žanra sa preko dvadeset albuma i više od stotinu drugih izdanja.

Predstavnik kanadske scene Metju Džonson sličan je Milsu u neopterećnosti trendovima i pomjeranju granica tehno muzike, a na Dance Areni predstaviće specijalni "live nastup". Njegove numere objavljivale su prestižne etikete poput Kompakta, Sub Statica i M_nusa.

I Gregor Trešer priprema "live" nastup, javljaju iz Exita. Njegova muzika prožeta je dubokim bas linijama i jakim uticajem elektro zvuka 80-ih. Etikete Drumcode i Ovum za koje objavljuje opisuju ga kao beskompromisnog, no to ga nije spriječilo da njegova numera "A Thousand Nights" bude 2008. najporodavanija na Internetu.

Do sada su nastupe na ovogodišnjem Exitu R:Evolution koji će se održati na Petrovaradinsoj tvrđavi u Novom Sadu od 10. do 14. jula potvrdili i Atoms For Peace, Bloc Party, Fetboj Slim, Snup Lajon, Diplo, Erik Prajdz i mnogi drugi.

Bonus video: