I Who See na Thunder festu u Beranama

Organizatori festivala obogatili program ovogodišnjeg izdanja domaćim izvođačima
126 pregleda 2 komentar(a)
Who See, Foto: Bojan Vasiljević
Who See, Foto: Bojan Vasiljević
Ažurirano: 04.07.2018. 17:09h

Najpopularnija crnogorska hip-hop grupa Who See, koju čine Marko Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh imaće priliku da čuje publika u Beranama krajem jula. Naime, njihov nastup zakazan je za subotu 28. jul na Thunder festu.

Gostovanje na festivalu iskoristiće da fanovima na sjeveru Crne Gore prezentuju pjesme sa aktuelnog albuma „Pamidore“, ali će te večeri izvesti i starije hitove sa prethodnih izdanja.

“Nastupali su na različitim mjestima u regiji, uključujući mnoge muzičke festivale i samostalne koncerte te tako uživaju status jednog od koncertno najaktivnijih bendova Balkana. To je i razlog što je publika poželjela da ih čuje i na Thunder festu”, ispričao je PR festivala Nikola Urošević.

On je kazao da su, pored već najavljenih Dalibora Andonova Grua, hip hop dvojca Rimski i Corona, sastava THCF, kao i DJ dua Divolly & Marward, Zap Me Strobe i njemačkog DJ-a i producenta Tomasa Golda line up obogaćen sa još dva nova imena.

“U pitanju je lokalni dvojac- DJ Cako i DJ Lanmi. Njih će imati priliku da čuje publika pred kraj druge večeri, ali će ujedno otvoriti drugu festivalsku noć. Na taj način nastavljamo da promovišemo mlade i neafirmisane muzičare koji su talentovani. To je jedna od stvari na kojoj organizatori Thunder festa teže od samog početka. Na festivalu će se predstaviti i direktno iz Australije jedan mladi čovjek - DJ Wooxa. Znači prostor za domaće i crnogorske muzičare je nešto čemu dajemo posebnu pažnju, što će ubuduće biti još zastupljenije tokom obje večeri”, obećava Urošević.

Thunder fest biće održan na aerodromu u Beranama 28. i 29. jula sa početkom u 20 časova, a ulaz obje večeri je slobodan.

Bonus video: