Nova imena

Chase&Status, Diplo, Rudimental i Camo&Crooked na Exitu

Posljednji projekat na kome je radio Diplo je novi album Snoop Liona
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2013. 08:47h

U okviru novog programa na Exitu, "X Bass takeover", brojna zvučna imena nastupiće na Tvrđavi.

Chase&Status, Rage, Diplo, Rudimental Live, SBTRKT (DJ Set), Dismantle & LX One, Feed Me (DJ Set), Redlight, Broke'n'£Nglish, Camo & Krooked (DJ Set) & Dynamite MC, Wilkinson & VisionObi pridružiće se već potvrđenim nastupima DJ Fresh LIVE, SkiSM, Dub Phizix i MC Strategy, The Prototypes, Brookes Brothers, Inspector Dubplate, kao i Friction i MC Linguistics.

Diplo

Britanski producenti Chase&Status, predvodnici drugog dijela X-Bass programa, su među najzaslužnijima što je drum&bass na globalnom nivou uspeo da, od alternativne vrste muzike, dopre do šire publike.

Pobjednici u nekoliko kategorija u okviru prestižnih Drum&Bass i Q nagrada, ponudili su publici nešto sasvim novo u vidu kombinacije moćnih bas linija, "zaraznih" hitova i saradnje sa zveijzdama kao što su Rijana i CeeLo.

Dynamite MC

Posljednji projekat na kome je radio Diplo je novi album Snoop Liona i on će, kao i Camo&Krooked, Rudimental Live, Dismantle, LX One, Wilkinson, VisionObi, Redlight i Broke’n’£Nglish nastupiti u Srbiji po prvi put. Na Exit se vraća Dynamite MC, veliki promoter i prijatelj festivala.

Ovo je nastavak saradnje festivala i "UKF Music", najveće platforme posvećene bass muzici, i predstavlja novu dimenziju saradnje dovođenjem najvećih svetskih DnB imena u Novi Sad.

Galerija