Sunshine u Nikšiću i Podgorici

Bend će novi materijal, uz pjesmu "Tebraxion" predstaviti na nastupima u podgoričkom "Montenegro pabu" 21. i nikšićkom "NK pabu" 22. aprila
90 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2013. 15:51h

Srpski crossover sastav Sunshine objavio je spot za numeru "Tebraxion" koja će se naći na saundtreku filma "Skidanje". Reditelj spota je autor pomenutog filma Kosta Đorđević, producent Petar Jevtić, direktor fotografije Đorđe Družetić, a montažer Vladimir Petrović. U spotu su scene iz filma isprepletane nastupom benda Sunshine.

Bend će novi materijal, uz pjesmu "Tebraxion" predstaviti na nastupima u podgoričkom "Montenegro pabu" 21. i nikšićkom "NK pabu" 22. aprila u sklopu serijala svirki "Nikšićko Rock's - U susret Lake festu".

"Očekivanja su da će to da bude stvarno ekstra, jer smo imali jedno od najboljih iskustava 23. jula pretprošle godine na Lake festu u Nikšiću", kazao je ranije za "Vijesti" frontmen ovog sastava Bane Bojović.

On je saopštio da je njegovom bendu motiv više za dobru svirku i to što su se prethodna dva najavljena gostovanja u Crnoj Gori izjalovila - popularni bend trebalo je da nastupi početkom prošle godine na istim mjestima, ali su svirke odložene zbog bolesti članova benda, dok su nastup na Summer Festu odložili zbog promjene postave grupe.

"Naravno da radimo na novom materijalu, to ('Tebraxion') je jedna od tih novih pjesama. Već imamo još neke nove, tako da se mašinerija ozbiljno zahuktava. Ono što je dobro je što je sad tu cijeli bend. Do sad sam radio sa producentom Atmon Activeom. Sada je tu Sunshine Crew i sve je lajv urađeno, sa gitarama, bubnjevima... Dakle, na studijskim snimcima biće zastupljen zvuk koji krasi žive nastupe Sunshinea", otkriva Bojović.

Do saradnje sa autorom filma " Skidanje " došlo je, kako kaže Bojović, na inicijativu Đorđevića koji se sam javio. Frontmenu grupe Sunshine nije stran filmski posao, s obzirom da je do sada ostvario par zapaženih uloga u srpskim filmovima. Da li ćemo ga gledati uskoro u nekoj novoj ulozi?

"Šta znam, bili su neki razgovori ako se možda nešto novo bude radilo, ali ništa konkretno", odgovara on.

Bojovića smo pitali i šta misli o Feudu, novom bendu bivšeg saradnika iz Sunshinea, Ramireza. "O kolegama sve najbolje", kratko je prokomentarisao.

Ulaznice za nastupe u Podgorici i Nikšiću su već u prodaji po cijeni od šest, odnosno sedam eura, a na dan koncerata cijena će porasti za jedan euro.

Galerija

Bonus video: