Pratite koncert Dubioze Kolektiv

Dubioza kolektiv putem live streama u 20 sati i 30 minuta čitavom regionu predstaviće nove pjesme
3 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2013. 19:07h

Zbog tehničkih problema koncert sastava Dubioza kolektiv nije moguće pratiti direktno na portalu Vijesti. Koncert Bosanskohercegovačke grupe možete pratiti na ovom linku.

Bosanskohercegovački bend Dubioza kolektiv danas premijerno predstaviljanovi studijski album "Apsurdistan".

Odmah nakon završetka koncerta biće omogućen besplatan download albuma sa web stranice benda. Za vrijeme trajanja koncerta biće omogućena i direktna komunikacija sa bendom putem komentara.

"Ovaj vid promocije nam dugoročno omogućava potpunu nezavisnost od bilo kojih klasičnih medija. U ponedjeljak, 15. aprila, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računara, posjetiti www.vijesti.me i gledati i slušati svih deset novih pjesama uživo na ovom.

Poslije live streama otvoriće se linkovi za besplatan download albuma "Apsurdistan". Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum - skidajte", poručuju članovi Dubioze kolektiva.

"Još jedan od razloga za ovakvo predstavljanje albuma je i da izbjegnemo onu klasičnu promociju u nekoj kafani, gdje moraš staviti ovale pite i sudžukica za goste i novinare", ističu oni.

Bonus video: