Konkurs za drugi dio kompilacije Underground Alliance

Kompilacija je podijeljena na Heaven (ambijentalna muzika), Earth (dance floor orijentisana muzika) i Hell (mračne i agresivne kompozicije)
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2013. 12:38h

Underground Alliance etiketa objavila je konkurs za drugi dio svoje trodijelne kompilacije. Prošlog ljeta objavljeno je prvo izdanje etikete koja okuplja autore alternativne elektronske muzike sa prostora bivše Jugoslavije.

Kao prošle godine kompilacija je podijeljena na Heaven (ambijentalna muzika), Earth (dance floor orijentisana muzika) i Hell (mračne i agresivne kompozicije).

Iz UA je saopšteno da poslate kompozicije moraju biti autorske i da će komisija koja će ih preslušavati prihvatati samo nove, završene i neobjavljene numere. Pjesme je potrebno poslati u mp3 formatu (320 kbs) na mejlove kompilacija.heaven@yahoo.com za Heaven, earthcompilation.@gmail.com za Earth i sectionhell@gmail.com za Hell.

Rok za slanje je do 15. maja, a kompozicije moraju da spadaju u neki od navedenih žanrova: breakcore, industrial, dub, dubstep, techcore, dark techno, trip hop, breakbeat, big beat, hardstyle/hardcore, electronic punk, jungle, drum'n bass, hardtek, acidcore, batcave, witch house, darkcore, tribe, post rave, dark ambient, drone, electronic ambient, dark electronica, noise, glitch, disco punk, rave breaks,chiptune i sve vrste eksperimenta.

Na prošlogodišnjem izdanju našla su se tri autora iz Crne Gore: Optimus Prime, Dweerdoe i Masturbeator.

Bonus video: