"Lejdi Gaga" razmrdala Podgoričane

Atmosferu je dovela do vrhunca, zavodljivo i pomalo erotski igrajući uz taktove njenih pjesma „Bad romance“, „Paparazzi“...
50 pregleda 20 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2013. 11:21h

Treća Tribute žurka koja je bila posvećena pop senzaciji Lejdi Gagi, održana je preksinoć u podgoričkom Buda baru. Publika je sa nestrpljenjem očekivala imitaciju pjevačice, slušajući dance i r'n'b hitove, a tačno u ponoć u crnoj dugoj haljini sa krunom na glavi stigla je i zvijezda večeri.Fotoaparati i mobilni telefoni bili su uprti ka stejdžu na kojem je crnogorska Gaga uz pratnju dva „roba“, izvodila mini koncert.Po završetku nastupa, Gaga se „zaledila“, ali tek tada je uslijedila prava scenska atrakcija. Vatrena, neuhvatljiva i razigrana Gaga sa naočarima za sunce, velikim potpeticama i u kožnim pantalonama i jaknici sa nitnama pozdravila je publiku.Atmosferu je dovela do vrhunca, zavodljivo i pomalo erotski igrajući uz taktove njenih pjesma „Bad Romance“, „Paparazzi“, „Alejandro“, dok je publika uz vriske i aplauz odobravala svaki njen pokret. Koketirajući sa većinom prisutnih izvela je korake prepoznatljive iz njenih spotova.

„Avion je kasnio, ali sam stigla na vrijeme. Imala sam nekoliko zahtjeva za nastup, jer je moja rajder lista zaista velika. Tražila sam prave profesionalce koji će da brinu u mom izgledu, isključivo frizera Kenana Osmanaja, a zatim 15 kilograma jagoda iz Perua, 10 flaširanih bočica vode, bijeli peškir, 100 kilograma leda i sufle“, kazala nam je Gaga, koja nije željela da mnogo komentariše, jer kako je dodala, ima već zakazano fotografisanje sa fanovima.

„Podgorica je zanimljiv grad. Prvi put čujem za njega. Kada su me organizatori zvali, rado sam se odazvala jer sam čula da su moje koleginice bile zadovoljne sa publikom, a i večeras sam vidjela među njima i Ninu Žižić, koja je igrala uz sve moje hitove. Nijesam sujetna, pa ću njoj i grupi Who See poželjeti dobar plasman na predstojećem Eurosongu“, kaže Gaga.

U okviru „Tribute“ žurki, Podgoricu su prethodnih nedjelja posjetile i “Ejmi Vajnhaus” i “Bijonse”, a za sljedeći četvrtak organizator Team Fun najavljuje novo iznenađenje.

Galerija

Bonus video: