OPEN FEST

Nastupili Sergej i finalisti "Leta ka zvijezdama": Ne zapostavljajte školu i prijatelje

Gosti Opet festivala bila djeca iz doma Mladost u Bijeloj koja su čestitala studentima njihov dan
63 pregleda 1 komentar(a)
21.02.2019. 21:46h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković i 13 najboljih takmičara Leta ka zvijezdama su na velikoj sceni KIC-a Budo Tomović nastupili u završnici Opet festa koji na Dan studenata tradicionalno organizuje Fakultet za državne i evropske studije.

Učesnici muzičkog takmičenja RTCG-a, Let ka zvijezdama, sinoć su pjevajući uglavnom domaće pop-rok hitove doveli atmosferu do usijanja, a pored vokalnih pokazali su i plesne sposobnosti.

Nakon njihovog predstavljanja, na oduševljenje publike koja je uglavnom zbog njega i došla nastupio je Sergej Ćetković. Po reakciji publike koja je sa njim otpjevala njegove hitove “Nazovi me”, “Prokleta bila”, “Neću da znam”, “Dva minuta” još jednom jednom je dokazao zašto je jedna od najvećih zvijezda u regionu. Na kraju, Ćetković je prisutnima je poručio da ne zapostave školu, a ni prijatelje.

Gosti Opet festivala bila djeca iz doma Mladost u Bijeloj koja su čestitala studentima njihov dan i predala im poruku koju su sama kreirala na velikom papiru.

Pored koncerta, juče su u okviru festivala, upriličena i brojna takmičenja.

Tako je najbolji u žvrlj-artu (takmičenje u crtežima koji nastanu prilikom trenutaka dosade na predavanjima) bio Filip Matović.

U konkurenciji debate trijumfovali su Pavle Božović i Andrej Šepelj, dok je u govorništvu najbolji bio Ivan Vukčević.

Nagrada koja se ove godine dodjeljuje prvi put bila je za najaktivnijijeg studenta, a otišla je u ruke Biljane Stanić.

Pravo na učešće u svim kategorijama imali su studenti sa svih crnogorskih univerziteta.

Galerija