Riči Sambora napustio turneju Bon Džovija

"Hvala vam svima na brizi", napisao je Sambora na Tviteru. "Dobro sam, ali morao sam ostati u Los Anđelesu kako bih sredio neke privatne stvari. Vidimo se uskoro", dodao je
55 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2013. 09:10h

Gitarista "Bona Džovija" Ričie Sambora napustio je sjevernoameričku turneju tog benda zbog "ličnih razloga", ali tvrdi da to nema veze s njegovim dugogodišnjim problemima s zavisnošću od alkohola.

"Hvala vam svima na brizi", napisao je Sambora na Tviteru. "Dobro sam, ali morao sam ostati u Los Anđelesu kako bih sredio neke privatne stvari. Vidimo se uskoro", dodao je.

Sambora (53) je u dva navrata, 2007. i 2011., bio u rehabilitacionom centru kako bi se izborio sa zavisnošću od alkohola.

U utorak nije svirao s bendom na koncertu u kanadskom Kalgariju.

"Zbog privatnih razloga Riči Sambora neće nastupati u ostatku ovog dijela turneje. Svi koncerti biće održani kako je i najavljeno", stoji u saopštenju benda objavljenom bez ikakvih drugih pojedinosti u srijedu na službenom sajtu benda.

Sambora je izostao i sa dijela turneje "Bon Džovija" po Sjevernoj Americi i Evropi 2011., ali je nastupio na otvaranju evropskog dijela turneje 8. juna te godine u Zagrebu.

Internet portal TMZ.com, pozivajući se na anonimne izvore, tvrdi da je ovaj put razlog Samborinog napuštanja turneje dugogodišnja napetost u odnosima s pjevačem i vođom benda Džonom Bon Džovijem.

"Bon Džovi" u nastavku turneje "Because We Can" ima zakazanih 13 nastupa do kraja aprila u Kanadi i SAD-u. U maju bend kreće na evropsku turneju koja će trajati do jula.

Galerija

Bonus video: