Tri dana muzike

"Spring Break" u Budvi od 1. do 4. maja

Organizatori su odlučili da lokaciju na kojoj će biti održan treći dan festivala za sada drže u tajnosti
6 komentar(a)
Ažurirano: 03.04.2013. 07:37h

Treći po redu muzički festival “Spring Break Montenegro” biće održan u Budvi od 1. do 04. maja. Prvoga dana ispred vile Park organizatori su pripremili Welcome i Red Love Party na kojem će crvena garderoba biti obavezan dress code. Drugi dan festivala zamišljen je kao Karaoke, Maksembal, After Sea Party uz obavezne karaoke, a prisutne će, na istom mjestu, zabavljati brojni bendovi i DJ-evi iz Crne Gore.

Završnica festivala nazvana najavljena je kao maestralna, a između ostalih te večeri će nastupiti MC i DJ Niggor, elektro pop senzacija SevdahBaby i bubnjarski mag Dragoljub Đuričić.

"Biće to nešto potpuno novo, ni slično onome što je publika navikla da čuje od mene. Naime, ovoga puta nastupiću sa još jednim bubnjarem i prvi put sa DJ-em. Biće to zaista zanimljivo", obećava Đuričić.

Međutim, glavna zvijezda trećeg dana festivala biće DJ Tomcraft koji će poslije Londona, Pariza, San Franciska i nastupa pred 750. 000 ljudi na Love Paradi posjetiti Budvu i zajedno sa posjetiocima obilježiti 20 godina postojanja na svjetskoj DJ sceni.

Organizatori su odlučili da lokaciju na kojoj će biti održan treći dan festivala za sada drže u tajnosti.

U okviru festivala u planu su i zumba party, foam show i brojna druga iznenađenja, a organizatori očekuju preko 2. 000 posjetilaca iz bivših jugoslovenskih republika.

Karte će biti u prodaji od ponedjeljka 8. aprila, a za sad je poznata samo cijena karte za treće veče koja će u pretprodaji (koja traje do 30. aprila) koštati 10, dok će njena redovna cijena biti 12 eura. Cijena trodnevnog smještaja, koji su obezbijedili organizatori, iznosi 39 eura, uz popust na narukvicu za tri dana, pa tako ona u ovom paketu košta 20 eura. Inače, cijena narukvice za sva tri dana je 25 eura.