S.A.R.S, Makao band i DJ Lucky Dee 4. aprila na platou između Pravnog i Ekonomskog

U okviru Nedjelje studenata biće organizovano nekoliko dešavanja
93 pregleda 0 komentar(a)
S.A.R.S., Foto: Igor Miljković
S.A.R.S., Foto: Igor Miljković
Ažurirano: 02.04.2013. 19:23h

Beogradski sastav S.A.R.S., uz podršku Makao benda i DJ Lucky Deeja nastupiće na platou između Pravnog i Ekonomskog fakulteta na Dan studenata, četvrtog aprila.

Nastupi će biti organizovani u okviru Nedjelje studenata, koja je počela juče, a biće završena u subotu, šestog aprila. S.A.R.S. će u petak, petog aprila, svojim nastupom u kafeu Gustav obradovati i Nikšićane.

"A, studenti k'o studenti! Uvijek uče, zafrkavaju se, uživaju. To traje dok ne završe fakultete, pa se zaposle i postanu odgovorniji i ozbiljniji! Ali, bitno je da svi paze na njih i da im šalju pare, kako im nešto ne bi zafalilo"

"Još ne znamo koliko imamo vremena za nastup, tako da nismo utanačili repertoar, ali znam da ćemo svirati pjesme 'Bojana', 'Mir u svetu', 'Lutka' i 'Ti, ti, ti'.

To su pjesme sa novog albuma koje ćemo sigurno izvesti, a za ostalo ćemo vidjeti", kazao je za "Vijesti" frontmen sastava S.A.R.S. Žarko Kovačević - Žare, prisjetivši se i svojih studentskih dana.

"Ja svojih studentskih dana ne želim da se sjećam! Bio sam previše neozbiljan. Studirao sam Ekonomski fakultet na Univerzitetu u Beogradu i veoma brzo shvatio da je sve to za mene veoma opširno, da su te teme previše ozbiljne i teške.

Tako da sam ubrzo odustao, ali mislim da ću se uskoro opet vratiti među studente i to u potpuno drugačijoj sferi obrazovanja. Ali, o tom potom", najavio je Kovačević.

On je fakultet upisao 2003. i smatra da se od tada studenti nisu mnogo promijenili.

"A, studenti k'o studenti! Sada nešto i nemam ličnog kontakta sa njima, ali mislim da se to u biti nije promijenilo. Uvijek uče, zafrkavaju se, uživaju. To traje dok ne završe fakultete, pa se zaposle i postanu odgovorniji i ozbiljniji!

Ali, bitno je da svi paze na njih i da im šalju pare, kako im nešto, ne daj bože, ne bi zafalilo (smijeh)", kazao je pjevač grupe S.A.R.S.

U okviru Nedjelje studenata biće organizovano nekoliko dešavanja – humanitarna akcija sakupljanja slatkiša, igračaka i odjeće za djecu iz Bijele, kao i utakmica između studenata i novinara i javnih ličnosti.

Takođe, biće organizovano čišćenje dvorišta između Ekonomskog i Pravnog fakulteta, a studenti će posjetiti i Dom za djecu bez roditeljskog staranja u Bijeloj, gdje će uz poznate muzičare zabaviti mališane.

Koncert u četvrtak, četvrtog aprila, počinje u 12 časova, a trajaće do 19.

Bonus video: