Anja Šnajder, DJ Hell i Arno Kost na Refreshu

Glavni novitet prema riječima PR-a Jovane Čelebić je da će ove godine Refresh ponuditi dva stejdža
78 pregleda 3 komentar(a)
Anja Šnajder, Foto: Blogspot.com
Anja Šnajder, Foto: Blogspot.com
Ažurirano: 30.03.2013. 12:08h

Sedmo izdanje Refresh festival održaće se u tradicionalno u kotorskoj diskoteci Maximus od 8. do 10. avgusta, a od inostranih zvijezda na popularnoj muzičkoj manifestaciji nastupiće Anja Šnajder, Hana Holand, Mama, Lejdi Blektronika, DJ Hell i Arno Kost, saopšteno je sinoć na promotivnoj žurci održanoj u klubu "Lucky" u Podgorici.

Glavni novitet prema riječima PR-a Jovane Čelebić je da će ove godine Refresh ponuditi dva stejdža - glavni na kojem će nastupiti pomenute zvijezde i Fresh stejdž na kojem će se predstaviti najbolji crnogorski DJ-evi po ukusu organizatora Refresha.

Prvo veče koncipirano je kao noć posvećena damama, pa će u sklopu istog nastupiti njemačka deep house diva i osnivač etikete "Mobilee" Anja Šnajder. Društvo će joj praviti Hana Holand koja važi za jednog od najboljih DJ-eva londonske underground scene, "prva dama beatdown house" zvuka amerikanka Lejdi Blektronika i nova nada svjetske DJ scene Mama.

Druge večeri podijum će zapaliti Helmut Gajer poznatiji kao DJ Hell, uz prijatelja Svena Vata jedan od najpoznatijih njemačkih predstavnika elektronske muzike, saradnik Mis Kitin, Fišerspunera, Pi Didija i Grejs Džons, koji je novi album najavio za proljeće, a publika u Maximusu će moći da uživa u novim singlovima njegove čuvene etikete International DJ Gigollos.

Treće veče biće tradicionalno posvećeno nešto komercijalnijem zvuku, a ovog puta će se publici u Kotoru predstaviti Arno Kost, autor hitova "Magenta" i "Cyan", saradnik Dejvida Gete, Pita Tonga, Boba Sinklera i mnogih drugih poznatih DJ-eva.

DJ Hell

Što se tiče Fresh bine, za sada je nepoznato ko će nastupiti prve večeri, ali će druge večeri publika imati priliku da uživa u setovima 2beat or not 2beata, Rex Regisa, Šarla i Felony Flatsa, dok će treće večeri nastupiti Beat At Joe's ekipa koju čine DJ-evi Cule, Montech, GileRZ i BeGood koji su bili zaduženi za zabavljanje publike i sinoć u "Luckyu".

Promotivna prodaja ulaznica počeće već u ponedjeljak 5. aprila i trajaće do 5. maja, a tokom ovog perioda u akciji "1+1" svi ljubitelji Refresh festivala imaće priliku da za jednu kupljenu trodnevnu ulaznicu po cijeni od 20 eura dobiju još jednu gratis. Novina je Refresh paket koji će koštati 79 eura, a sadržaće komplet ulaznica za sva tri dana festivala, prevoz autobusom iz Nikišića ili Podgorice i smještaj u Kotoru.

Nakon promotivnog perioda, ulaznice će moći da se nabave po redvnim cijenama od 20 eura za sva tri dana, odnosno deset eura za određeni dan.

Kao i prethodnih godina, i ove će studenti i srednjoškolci uz indeks ili đačku knjižicu moći da kupe ulaznicu sa popustom po cijeni od 15 eura.

Online prodaja omogućena je putem sajta gigstix.com, a prodajna mjesta su i pivnica "As" na kotorskom Trgu od oružja, "Living Room" pab u Baru, te turističke agencije Booking.me i Eastwest Voyage u Podgorici.

Do sada je Refresh festival, prema navodima organizatora, posjetilo preko 90 hiljada posjetilaca iz cijelog regiona, a i šire, a na manifestaciji je nastupilo više od 120 izvođača.

Bonus video: