Sergej Ćetković za kraj "Opet Festa"

"Kako je Ćetković neko ko je učestvovao u brojnim humanitarnim akcijama, i često i sam organizovao humanitarne akcije za djecu iz Bijele, odlučili smo da ovoga puta pozovemo njega"
0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Boris Pejović
Sergej Ćetković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 29.03.2013. 13:56h

Dan studenata koji je 4. aprila i ove godine, treći put zaredom, Fakultet za državne i evropske studije obilježiće brojnim aktivnostima. Tog dana organizovaće "Opet fest", podijeljen u dva segmenta.

Kako su istakli, za koncert vlada veliko interesovanje, a zbog ograničenih mjesta karte se moraju rezervisati na sajtu jesam.me

Prvi će biti takmičarskog karaktera i omogućiće svim studentima i drugim mladim ljudima u Crnoj Gori da izraze svoju kreativnost, pa će biti organizovana takmičenja u govorništvu, debati, "žvrlj artu".

Takođe će u sklopu takmičarskog dijela biti organizovan i izbor za najaktivnijeg studenta Crne Gore na kojem mogu da učestvuju svi studenti. Za ova takmičenja zainteresovani se mogu prijaviti još 29. i 30. marta na sajtu jesam.me.

Drugi segment Opet Festa imaće humanu dimenziju, kroz koju će na Dan studenata specijalni gosti Fakulteta za državne i evropske studije biti djeca iz Dječjeg doma „Mladost" u Bijeloj. Tog dana biće dodijeljena i stipendija Fakulteta za državne i evropske studije jednom štićeniku iz doma "Mladost".

Cjelodnevno druženje biće završeno u velikoj sali KIC-a Budo Tomović koncertom Sergeja Ćetkovića i 13 najboljih iz muzičkog rijalitija „Let ka zvijezdama".

"Naši studenti uglavnom su tražili da koncert održi ili Vlado Georgiev ili Sergej Ćetković. Kako je Ćetković neko ko je učestvovao u brojnim humanitarnim akcijama, i često i sam organizovao humanitarne akcije za djecu iz Bijele, odlučili smo da ovoga puta pozovemo njega", objasnili su nam organizatori događaja.

Kako su istakli, za koncert vlada veliko interesovanje, a zbog ograničenih mjesta karte se moraju rezervisati na sajtu jesam.me. Iako će ulaznice za završnicu "Opet festa" biti besplatne, pri podizanju svi će morati da doniraju slatkiše kako bi se i sami pridružili akciji "Slatkiš za dječji osmijeh".'

Bonus video: