Crna Gora nastupa deveta, Noyz: Nadao sam se da ćemo biti poslije neke balade

On je kazao da nikakvih bitnijih novosti nema po pitanju nastupa njegove grupe u Švedskoj
7 komentar(a)
Ažurirano: 28.03.2013. 17:35h

Crna Gora će na Eurosongu nastupiti deveta prve polufinalne večeri 14. maja, objavili su juče organizatori.

Prvo polufinalno veče će otvoriti Austrija, drugo Letonija, a od zemalja iz okruženja Slovenija i Hrvatska će nastupiti treća odnosno četvrta, Srbija će zatvoriti prvo polufinale, dok će Makedonija i Albanija nastupiti druge večeri treća, odnosno četrnaesta po redu. Drugo polufinalno veče zatvoriće Rumunija.

"Nadao sam se da ćemo 10. ili 11. i da će prije nas biti neka balada, pa da stučemo ovim našim dubstepom poslije toga, a ovako smo prvi u drugom bloku prve večeri odmah poslije reklama, što je takođe dobro, bolje nego prošle godine, kada je Rambo Amadeus nastupio prvi, svakako", kazao je za "Vijesti" Noyz iz Who See klape koja će, sa Ninom Žižić, reprezentovati Crnu Goru na popularnom takmičenju.

On je kazao da nikakvih bitnijih novosti nema po pitanju nastupa njegove grupe u Švedskoj, te da će ako ih bude javnost na vrijeme biti obaviještena.

Podsjećamo da je ove godine odlučeno da se ukine klasični žrijeb kojim se odlučivao redosljed nastupanja zemalja učesnica, već da redosljed odrede producenti takmičenja kako bi šou bio interesantniji.

Redosljed nastupa u finalu biće poznat nakon druge polufinalne večeri, a u njemu će nastupiti po 10 učesnika iz oba polufinala i direktni finalisti, predstavnici Njemačke, Italije, Francuske, Španije, Ujedinjenog Kraljevstva i domaćina Švedske.

Ovogodišnji Eurosong održaće se u Malmeu od 14. do 18. maja. Po kladionicama favoriti za pobjedu su predstavnici Danske, Norveške, Ukrajine i Holandije, dok se Crna Gora nalazi na 31. mjestu.

Galerija

Bonus video: