Traži se predgrupa za koncert Depeche Mode u Beogradu

Depeche Mode će tokom proljeća i ljeta u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, a start turneje je 7. maja u Tel Avivu
1 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2013. 13:06h

Organizatori koncerta benda Depeche Mode koji je zakazan za 19. maj na Ušću u Beogradu, traže bend koji najbolje svira obrade ovog britanskog sastava.

Konkurs za najbolji Depeche Mode tribute bend traje do 15. aprila, a zainteresovani se mogu prijaviti tako što će postaviti snimak obrade pjesme Depeche Modea na Tuborg YouTube kanalu.

Promoter ovog konkursa, crnogorski glumac Petar Strugar poručuje da će pet bendova koji preko Tuborg Facebook stranice dobiju najviše lajkova imati priliku da 18. aprila nastupe u beogradskom klubu Božidarac, u okviru Vračar Rock festivala, a stručni žiri odabraće pobjednika.

U okviru promocije koncerta Depeche Mode u Beogradu, Tuborg Warm-Up autobus će posjetiti i Crnu Goru. Svi koji naiđu na njega imaće priliku da učestvuju u nagradnim igrama i, između ostalog, osvoje karte za koncert.

Inače, članovi kultnog britanskog benda juče su dospjeli u žižu javnosti zbog odbijanja nagrade za životno djelo na ovogodišnjim Brit Awardsima.

"Čuli smo da ITV u televizijskom prenosu neće prikazati dio u kojem prihvatamo nagradu. Ako nas neće prikazati, onda nećemo biti njihov najuticajniji bend. Koliko bendova prije nas je imalo toliko hitova i toliko su dugo na međunarodnoj sceni? Ma neka od.ebu", poručio je frontmen Dejv Gaham.

Depeche Mode će tokom proljeća i ljeta u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, a start turneje je 7. maja u Tel Avivu. Grupa će uskoro objaviti svoj trinaesti album.

Bonus video: