Konkurs: Podijelite svoje ideje u vezi sa izgledom ovogodišnjeg EXIT festivala

Dovoljno je da posjetite zvanični sajt exitfest.org/jasamexit i da se prijavite za kategoriju koja vam najviše odgovara
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.03.2013. 10:20h

Festival Exit organizovao je konkurs pod nazivom “Ja sam Exit” u okviru kojeg svi kreativni pojedinci mogu da sa Exit timom podijele svoje ideje u vezi sa izgledom ovogodišnjeg izdanja festivala.

Kako se navodi u saopštenju Exit festivala, zainteresovani mogu da učestvuju u kreiranju bina i umjetničkih instalacija, dizajniranju majica za Exit, a mogu biti i dio reklamne kampanje.

Konkurs će trajati do 25. aprila, a dostupne kategorije su Moja scena, Umjetnost na Exitu, Zabava na Exitu, Exit ADvantura, Moj dizajn i Moja ideja

Prijavljivanje je lako - dovoljno je da posjetite zvanični sajt exitfest.org/jasamexit i da se prijavite za kategoriju koja vam najviše odgovara.

"Pokaži nam tvoju binu iz snova, predloži ideje, unesi novu dozu zabave, osmisli umjetničke instalacije koje će da krase tvrđavu, dizajniraj majice za EXIT ili budi dio reklamne kampanje festivala", pozivaju u saopštenju organizatori Exita, a slanjem svojih ideja svi učesnici mogu osvojiti nagradu od hiljadu eura i postati dio Exit tima.

Konkurs će trajati do 25. aprila ove godine, a dostupne kategorije su Moja scena, Umjetnost na Exitu, Zabava na Exitu, Exit ADvantura, Moj dizajn i Moja ideja.

"Prijavljivanjem za kategoriju Moja scena obezbijedite priliku da unaprijedite postojeće festivalske bine, ali i da kreirate sopstvenu, sasvim novu binu, kao i sve njene prateće sadržaje.

Predložite zabavne sadržaje svakog tipa kroz prijavu za segment konkursa pod nazivom Zabava na Exitu", objašnjavaju organizatori festivala.

Moj dizajn na Exitu nudi mogućnost dizajniranja Exit majica, ali i poziva sve zainteresovane da predlože svoje ideje i osmisle sasvim nove Exit suvenire.

Takođe, omogućeno je apliciranje za kategoriju Moja ideja, koja svima ostavlja slobodu da iznesu sopstvene ideje koje tematski nisu obuhvaćene ostalim segmentima konkursa.

Ovogodišnji Exit biće održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 14. jula.

Bonus video: