Bojan Marović: Ne pjevam instant hitove

Marović će u dvorani u Kraljevu dobiti priznanje za hit godine za pjesmu “Neka te ljubi”, kao i za “Najbolji strani album na području Srbije"
80 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 20.03.2013. 10:36h

Crnogorski pjevač Bojan Marović sredinom sljedeće sedmice imaće priliku da svoju kolekciju nagrada upotpuni sa još dvije.

Naime, Marović će u dvorani u Kraljevu dobiti priznanje za hit godine za pjesmu “Neka te ljubi”, kao i za “Najbolji strani album na području Srbije”. Inače, njegov album “Za tebe i mene” za područje Srbije objavila je beogradska kuća City Records.

"Moja glavni izdavač je hrvatski Hit Records, a City je samo reizdao album. Zato ga vjerovatno smatraju stranim izdanjem", navodi Marović i dodaje da mu je drago što je upravo on dobitnik tog priznanja.

"U konkurenciji su bili eminentni pjevači, ali eto, ipak je nagrada pripala meni što je najbolji pokazatelj da sam na pravom putu i da ono što radim vrijedi. Priznanje me je iznenadilo, zaista ga nijesam očekivao", kaže Marović, kojeg mnogo manje ga iznenađuje činjenica da je numera “Neka te ljubi” hit godine.

"Ta pjesma je bila slušana i uvijek na top listama među prvih pet", objašnjava pjevač.

On je nedavno svoje fanove obradovao spotom za singl “Koliko volim te ja” koji je posvetio svojoj djevojci. O tome da li je zadovoljan kako je pjesma prihvaćena od publike, kaže:

"Na nastupima je traže i pjevaju je sa mnom iako je tek puštena u etar. Ima još vremena da stigne do srca publike jer nikad nijesam želio da radim pjesme na “prvu loptu”. Eto, i “Neka te ljubi” je objavljena 2011, a dobila je nagradu za hit 2012. To možda nekima zvuči apsurdno, međutim, nijesam od onih pjevača koji snimaju instant hitove i koji svako malo, upravo zato što imaju pjesme koje traju svega mjesec dana, moraju da snimaju i rade nešto novo. Moje se pjesme ipak slušaju mnogo duže", pohvalio se on.

Pored već zakazanih koncerata, Bojan uveliko radi i na novim pjesmama.

"Numera “Koliko volim te ja” prava je za proljeće, to je period ljubavi i zaljubljivanja. Već u maju planiram da objavim novi singl. Uveliko sam u studiju i stvaram, međutim, ne želim još da iznosim informacije o tome kad će album, jer je rano za tu priču", zaključuje on.

Galerija

Bonus video: