Spot za "Igranku" na YouTube skupio preko 500.000 pregleda

Najgledanija evrovizijska pjesma na kompletnom YouTube servisu je predstavnice Njemačke koja ima milion i po pregleda, ali ih je sakupljala od početka februara
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.03.2013. 17:11h

Spot za "Igranku" Who See klape, kojom će predstavljati Crnu Goru na predstojećem Eurosongu, preskočio je na YouTube servisu brojku od pola miliona pregleda, za manje od pet dana od kada je objavljen.

Na taj način bokeški rep dvojac i Nina Žižić ubjedljivo su prvi po broju pregleda na Eurovision kanalu na YouTubeu, a slijede ih predstavnici Austrije (347.000) Srbije (223.000), Ujedinjenog Kraljevstva (196.000), Danske (167.000)...

Ipak, “Igranka” nije najgledanija evrovizijska pjesma na kompletnom YouTube servisu. Njemačka predstavnica ima, na primjer, milion i po pregleda, ali ih je sakupljala od početka februara.

Komentari na pomenutom video servisu su i dalje manje-više isti: većini se pjesma sviđa, uglavnom stižu pohvale i obećavaju se 12 poena iz susjednih zemalja, a javljaju se i stranci koji oduševljeno reaguju, ali se pojedini i pitaju da li Crna Gora može da organizuje Eurosong i zašto uvijek šalje čudne predstavnike.

Ovo je možda pomoglo crnogorskom predstavniku da se odvoji od dna tabele kladionica koje sada pozicioniraju Who See klapu na 27. mjestu po šansama za pobjedu na takmičenju koje će se održati u Malmeu od 14. do 18. maja.

Kvote za Crnu Goru se kreću od 60 do 150, a od bivših jugoslovenskih republika kladioničari jedino Srbiji prognoziraju bolji plasman, dok su Hrvatska, Slovenija i Makedonija iza repera, kao i Albanija koju će predstavljati Ulcinjanin Adrijan Ljuljđuraj.

Pripreme za nastup u Švedskoj počeće 25. marta, a crnogorsku delegaciju uz Who See i Ninu Žižić koji će se pojaviti na bini u Malmeu, činiće i Zoran Zonjo Marković koji će biti reditelj scenskog nastupa, Lidija Backović kao šef delegacije, Sabrija Vulić u ulozi PR-a i kamerman RTCG.

Crna Gora do sada nije uspjevala da uđe u finale ovog takmičenja.

Galerija

Bonus video: