Mediji iz regiona: Crna Gora i Who See ispred svog vremena

Mnogi "komšijski" portali se pitaju kako će se njihovi predstavnici na popularnom muzičkom takmičenju "boriti" sa sjajnim Crnogorcima
75 komentar(a)
Ažurirano: 15.03.2013. 19:34h

Nakon predstavljanja pjesme i spota za "Igranku", sa kojom će klapa Who See i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, mediji iz regiona imaju samo riječi hvale.

Mnogi "komšijski" portali se pitaju kako će se njihovi predstavnici na popularnom muzičkom takmičenju "boriti" sa sjajnim Crnogorcima.

"Nakon legendarnog Ramba Amadeusa, Crna Gora još jednom je ispred svog vremena", počinje svoju priču hrvatski Dnevnik.

"Igranka", puno modernija i energičnija od onoga na šta smo navikli na Eurosongu, već je postala hit na YouTube-u, a Zoran Marković Zonjo, u hrvatskim medijima, legendarni reditelj.

"Djelomičnoj slavi pjesme svakako pridonosi i spot pjesme u kojem se pojavljuju golišave cure bujnih grudi koje vrlo 'živo' plešu i 'tresu' svojim oblinama", piše u komentaru hrvatskog Dnevnika.

24sata.hr piše da je Who See zapravo pokazao kako se pravi spot za Eurosong.

"U spotu grupe Who See ima svega od bujnih grudi, stražnjica, oskudne odjeće, naglašenog seksepila i opuštenog i provokativnog plesa. Uvrstili su sve ključne elemente, za razliku od naših predstavnika", stoji na hrvatskom satu.

Galerija

Bonus video: