Skaj Vikler o "Igranci" Who See-a: Za one kojima je dosadilo jedno te isto

Crnogorski reperi proveli su mjesec dana u njegovom studiju radeći na pjesmi
127 pregleda 4 komentar(a)
Who See, Prti Bee Gee, Bad Copy, Bvana, Foto: Facebook
Who See, Prti Bee Gee, Bad Copy, Bvana, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.03.2013. 16:19h

Uoči večerašnjeg predstavljanja spota za pjesmu "Igranka" sa kojom će crnogorski predstavnik, klapa “Who See” nastupiti na Eurosongu, Skaj Vikler, dugogodišnji prijatelj i saradnik bokeškog rep dvojca kazao je da su njihove prethodne saradnje urodile plodom, pa je otud vjerovatno bio logičan izbor za kompozitora i ovaj put.

Crnogorski reperi proveli su mjesec dana u njegovom studiju radeći na pjesmi, ali Vikler nije mogao da odvoji neki posebno zanimljiv detalj koji bi nam prepričao.

"Bilo je super. Anegdota ima dosta, pa ne bih izdvajao neku posebnu, ali je dosta zanimljivo to što smo sigurno obogatili lokalni fast food pored studija za nekoliko godišnjih odmora po zaposlenom. Ozbiljno, mislim da ni Italijani nisu pojeli toliko pica kao mi", priča on.

Finalni rezultat saradnje je po njemu izuzetan, pa smatra da “Who See” ima dobre šanse da se plasira u finale, mada kaže da sve to zavisi i od ukusa publike.

"Dobili smo svjetski zvuk, savremen, aktuelan. “Who See” su odlični MC-jevi, Nina (Žižić) je fantastično otpjevala i uz saradnju sa Željkom Veljkovićem koji je sa mnom radio na muzici i aranžmanu i koji je to smiksao da zvuči fenomenalno, mislim da ova pjesma ima velike šanse da se dobro plasira. Doduše, sve to zavisi od ukusa publike, a ova pjesma ne prati mnogo Eurosong standarde, ali može da bude prijatno iznenađenje ljudima koji su se malo umorili od jednog te istog", smatra on.

Premijera “Igranke” biće održana večeras u 20.05 na TVCG. Spot je režirao Zoran Marković-Zonjo, a za kreaciju istog i snimanje pjesme, RTCG je izdvojila je 25 hiljada eura. Snimanje se obavljeno prošlog mjeseca u hangarima "Radoja Dakića" u Podgorici, a učestovalo je 150 statista.

Iako njihova pjesma još nije prezentovana, kladioničari nisu svrstali članove “Who Seeja” među favorite za trijumf na Eurosongu - bokeška klapa trenutno se nalazi na 29. mjestu po kvotama on lajn kladionica.

Ovogodišnji Eurosong održaće se od 14. do 18. maja u švedskom Malmeu.

Bonus video: