Dejvid Bouvi ipak kreće na turneju

Bouvi je iznenada početkom ove godine objavio novi singl "Where are we now" kao najavu novog albuma "The Next Day"
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2013. 17:59h

Dejvid Bouvi će možda uskoro krenuti na turneju, prvu nakon deset godina pauze, nagovijestila je u jednom intervjuu njegova supruga Iman.

Posljednju pravu turneju Bouvi je održao 2003-2004. godine i bila je organizovana kao promocija albuma "Reality"

Novinari su, nakon što je bivša manekenka izjavila da ona i njena ćerka neće biti u mogućnosti da sa njim putuju na turneju zbog obaveza koje njihova ćerka ima u školi, zaključili da će Bouvi uskoro krenuti na turneju na koj će promovisati novi album "The Next Day".

"Imamo ćerku od 12 godina, ide u školu, tako da smo praktično vezani njenim obavezama, sve se vrti oko nje. Ne znam da li ćemo moći sa Dejvidom da idemo zajedno na turneju. Vjerovato ćemo dolaziti na neke od koncerata, ali nećemo moći da budemo prisutni na cijeloj turneji" rekla je ona.

Ovo nije prva vijest koja bi mogla da nagovijesti novu Bouvijevu turneju, jer je gitarista Geri Leonard rekao magazinu "Roling Stoun" da je vjerovatnoća da turneje bude 50-50, objašnjavajući to time da je Bouvi izjavio da su pjesme na novoj ploči sjajne za izvođenje uživo.

Bouvi je iznenada početkom ove godine objavio novi singl "Where are we now" kao najavu novog albuma "The Next Day", koji se od 12. marta nalazi u prodaji.

Izostanak turneja protekle decenije i rijetko pojavljivanje u javnosti kod nekih od Bouvijevih obožavalaca je izazvalo sumnju da je za to razlog loše zdravstveno stanje pjevača koji je 8. januara napunio 66 godina.

Posljednju pravu turneju Bouvi je održao 2003-2004. godine i bila je organizovana kao promocija albuma "Reality", a poslednji živi nastup održao je 2006. godine.

Galerija

Bonus video: