Snoop Dogg potvrđen za Exit, dolazi i Bloc party

Ovo će biti drugi nastup Snupa na Exitu, gdje se već predstavio publici 2007
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2013. 08:59h

Organizatori Exit festivala potvrdili su ranije navode srpskih medija - ove godine među hedlajnerima na Petrovaradinskoj tvrđavi biće i Snup Dog aka Snup Lajon. Pored legendarnog repera, učešće je potvrdio i poznati britanski indi rok sastav Block Party.

Ovo će biti drugi nastup Snupa na Exitu, gdje se već predstavio publici 2007. Ovoga puta predstaviće novi album "Reincarnated", a najavljen je i dokumentarac o njegovom putovanju po Jamajci koja ga je inspirisala da promjeni umjetničko ime.

Bloc Party će imati na ovogodišnjem Exitu premijerni nastup pred publikom u regionu, a predstaviće numere sa svoja četiri studijska albuma, prije svega sa povratničkog "Four" koji je objavljen prošle godine.

Ranije su učešće na festivalu potvrdili Atoms For Peace, Seth Troxler, Dubfire, Pan-Pot, Matador live, SubbAn b2b Adam Shelton, Apollonia, Deniz Kurtel, DJ Friction i drugi.

Trenutna cijena ulaznice za Exit festival iznosi 58 eura, a karte se mogu pazariti u turističkoj agenciji East Voyage u Podgorici.

Ovogodišnji Exit koji nosi naziv R:Evolution trajaće pet dana i održaće se od 10. do 14. jula.

Bonus video: