Bouvijev album u Apple internet prodavnici

Album je trenutno moguće slušati kroz iTunes prodavnicu na personalnim računarima, Appleovim računarima i Ipadu
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.03.2013. 21:28h

Dejvid Bouvi i kompanija Apple su postigli dogovor da će zainteresovani u njihovoj internet prodavnici moći da Bouvijev novi album u određeneom vremeskom periodu slušaju besplatno.

Zainteresovani imaju šansu da potpuno besplatno poslušaju album "The Next day" do 11. marta

Apple će posjetiocima njihove prodavnice omogućiti da album čuju u integralnoj verziji, a ova 24. po redu Bouvijeva ploča pod imenom "The Next day" je njegovo prvo izdanje za skoro 10 godina.

Album je trenutno moguće slušati kroz iTunes prodavnicu na personalnim računarima, Appleovim računarima i Ipadu uprkos tome što je će se novi Bouvijev album naći u prodaji u Americi tek 12. marta.

Ovaj potez Applea u dogovoru sa izdavačima je već postao uobičajen, jer su i ranije omogućavali posjetiocima njihove internet prodavnice da poslušaju neke od albuma i prije zvaničnog puštanja u prodaju.

Zainteresovani imaju šansu da potpuno besplatno poslušaju album "The Next day" do 11. marta, nakon čega će novo Bouvijevo izdanje moći i da se kupi.

Dejvid Bouvi je 8. januara napunio 66. godina i u tu čast objavio pjesmu "Where Are We Now?", najavljujući u martu objavljivanje novog albuma "The Next Day".

Galerija

Bonus video: