Joe Shua Kizz i Remety Beat snimili spot, premijera na portalu "Vijesti"

Spot za pjesmu “Gun'jah” sniman je tokom dva dana u Baru, a Joe Shua Kizz otkriva da su ovoga puta “izbjegli 'stočare' na snimanju”
2 komentar(a)
Joe Shua Kizz, Foto: Printscreen
Joe Shua Kizz, Foto: Printscreen
Ažurirano: 01.03.2013. 19:09h

Primorski reperi Joe Shua Kizz iz Bara i Remety Beat iz Herceg Novog udružili su snage i ovoga puta za fanove spremili tri pjesme, od kojih je numera pod nazivom “Gun'jah” dobila i spot.

Ljubitelji hip hopa i čitaoci portala “Vijesti” imaće priliku da premijerno pogledaju ovaj video u ponedjeljak 4. marta u 18 sati, a ujedno će biti objavljene i druge dvije pjesme.

“Ljetos smo ja i Remety Beat došli na ideju da odradimo nešto zajedno. Našli smo jednu zajedničku stvar o kojoj možemo da pričamo koliko 'oćeš i skapirali da je to to”, kazao je Baranin i dodao da su nazivi druge dvije pjesme sa ovog EP-a “Dum” i “Deep Meditation”.

“Tema pjesama je moć majke prirode koju volimo i koja nam ponekad treba, da bi razmislili bolje o svemu u životu, a poruka je koliko ja znam, već odavno ostavljena”, ispričao je Joe Shua Kizz, koji je ujedno i jedan od članova hip hop sastava “Barska 100ka”.

Prema njegovim riječima muziku, produkciju i snimanje spota su povjerili kolegi Andriji Krivokapiću – Masturbeatoru, a pjesme su završene u veoma kratkom roku.

Na pitanje da li će se ovaj EP razlikovati od ranijeg rada ili će biti neka vrsta nastavka, reper odgovara:

“Nema velike razlike. Nastavak jeste sigurno, jer ne pravimo velike promjene. Ko nas sluša zna otprilike što može da očekuje”.

Spot za pjesmu “Gun'jah” sniman je tokom dva dana u Baru, a Joe Shua Kizz otkriva da su ovoga puta “izbjegli 'stočare' na snimanju”, aludirajući na ostatak “Barske 100ke”, koji mu obično prave društvo na snimanju.

“Previše bi bilo... Pomogli su nam prijatelji da popunimo kadrove, ali gužve neće biti. Atmosfera je bila kul, polivale su nas babe sa balkona vrućom vodom tokom snimanja, ali se nismo predali”, ispričao je reper.

Nakon što su Joe Shua Kizz i kolege nastupili prošlog ljeta na “Ivangrad festu”, ispred bekstejdža dočekale su ih djevojke kako bi se fotografisale i dobile autograme. Na pitanje da li su im fanovi smetali tokom snimanja videa, on je kazao:

“Odjednom se pojavilo dvadesetak djevojaka koje su trčale prema nama. Prvo su skočile na Krivog (Masturbeator), jer je najljepši, a nekoliko njih na Masnog (Remety Beat), jer su htjele da duvaju i jedna na mene, ali sam morao da je nokautiram jer mi je cura bila pored”, prepričao je uz smijeh Baranin.

Promocija EP-a zakazana je za četvrtak 7. mart u “Tokyio caffeeu” u baru, gdje će nastupiti i kompletni sastav “Barska 100-ka” i “Katedra za beton”.

Bonus video: