Exit: Objavljena imena izvođača Dance arene

Poznati iransko-američki DJ i producent i dobitnik Gremija Dubfire vraća se na Dance Arenu
61 pregleda 0 komentar(a)
Guns n Roses, Exit, Foto: Beta
Guns n Roses, Exit, Foto: Beta
Ažurirano: 28.02.2013. 09:28h

Dubfire, Pan-Pot, Matador, Subb An, Adam Shelton, Apollonia i Deniz Kurtel biće zvijezde Dance Arene novosadskog festivala Exit.

Exit se još jednom našao na top listama najboljih svjetskih muzičkih festivala

Poznati iransko-američki DJ i producent i dobitnik Gremija Dubfire vraća se na Dance Arenu, nakon što je prethodno nastupao kao Deep Dish i izveo back2back set sa DJ-em Richie Hawtinom na 10. rođendanu Exit festivala.

Organizatori su najavili i nastup Pan-Pot, berlinskog dvojca koji trenutno hara tehno scenom, a Dance Arena ugostiće još jedno od velikih imena tehno muzike - Matador live. Za ljubitelje deep housea tu je back 2 back set Subb Ana i Adama Sheltona koji će se predstaviti svojim atmosferskim zvukom.

U toku je promotivna prodaja ulaznica za predstojeći Exit

U Novi Sad stiže i grupa DJ-eva koja nastupa pod imenom Apollonia, a koju čine pariski DJ-evi Shonky, Dan Ghenacia i Dyed Soundorom. DJ i producent Deniz Kurtel predstaviće se sopstvenim izdanjima i remiksima koje je objavljivao za etikete Wolf + Lamb i Crosstown Rebels.

Exit se još jednom našao na top listama najboljih svjetskih muzičkih festivala - ovog puta je prestižni američki magazin Vibe uvrstio popularnu manifestaciju koja se održava u Novom Sadu i njenu Dance Arenu među tri najbolje ljetnje festivalske destinacije za sve ljubitelje elektronske muzike.

I renomirani američki internet portal Beatport uvrstio je Exit u 20 najboljih evropskih festivala ove godine, navodeći da se očekuje da "Exit 2013, sa dodatnim petim danom, bude najbolje festivalsko izdanje do sada".

U toku je promotivna prodaja ulaznica za predstojeći Exit, a karte se mogu kupiti u turističkoj agenciji EastWest Voyage u Podgorici. Cijena je 58 eura, ulaznice u redovnoj prodaji koštaće 73, a pred početak festivala 117 eura. U prodaji je i ulaznica za kamp od 27 eura. Exit će biti održan od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Bonus video: